Zagreb teško i protiv Rabotnika, Hrstiću tri pogotka, a Mandiću dva

U subotu, 05. listopada, rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb u utakmici 5. kola SEHA - Gazprom lige ugostio je makedonskog predstavnika - rukometni klub Eurofarm Rabotnik.

U utakmici odigranoj u zagrebačkoj dvorani 2 Doma sportova Zagrebaši su slavili sa 24:23 te su nakon slavlja nad Metaloplastikom u prvome kolu upisali još jednu novosezonsku pobjedu u regionalnoj ligi.

Subotnji susret bolje su otvorili Zagrebaši, no takav start nije trajao dugo s obzirom na to da gostujuća momčad već u 7. minuti igre prelazi u vodstvo (3:4). Prednost su Makedonci držali sve do kraja prve četvrtine, kada utakmica ponovno postaje izjednačena, nakon čega kreće igra gol za golom što je vidljivo i u rezultatu s poluvremena u kojemu su hrvatski i makedonski predstavnik izjednačeni s 11:11

Drugo je poluvrijeme nastavljeno u sličnome tonu, a najbolji su hrvatski rukometaši odahnuti mogli tek nakon konačnog sučeva zvižduka koji je označio kraj utakmice s konačnim rezultatom 24:23.

U redovima Zagreba najviše su se istaknuli kapetan Zlatko Horvat, Marin Šipić i Luka Mrakovčić svaki s po četiri pogodaka, Matej Hrstić je pogotio tri puta, a David Mandić je dao dva pogotka.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 06 Listopad 2019 13:08
 
index Instagram400x230 youtube