Hercegovac, bivši izbornik Hrvatske doživio poniženje u Našicama

Slavko Goluža doveo je slovački Tatran u Našice, ali unatoč pobjedi protiv Nexea (24:25) nakon utakmici bio je silno razočaran ponašanjem dijela navijača.

Nakon neugodnog gostovanja u Novom Sadu rukometaši Nexea neočekivano su izgubili i kod kuće od Tatrana iz Prešova (24:25). Domaćima je ovaj put i sreća okrenula leđa jer premda je Tatran vodio većim dijelom susreta, bilo je nekoliko izglednih situacija za Našičane koje su rezultat mogle okrenuti i na njihovu stranu.

Nakon utakmice, iako je njegova momčad pobijedila, trener Tatrana, Slavko Goluža, iskazao je veliko nezadovoljstvo ponašanjem dijela gledatelja iza njegove klupe.

- To što sam u nedjelju doživio u Našicama od jednog dijela publike iza mene stvarno je ponižavajuće i može ih biti jako sram. Ni kao bivši igrač, ni kao trener nisam to zaslužio. I to samo narušava ugled rukometnog kluba Našice o kojem stvarno imam veliko mišljenje. I s trenerom Horvatom i s igračima i sa svima iz kluba u izvanrednim sam odnosima i nije mi jasno čime sam to zaslužio. U prošloj našoj utakmici dva naša igrača završila su sa slomljenim nosom i nitko od nas nije rekao ni riječ, a onda mene dočekaju uvrede u Našicama. Možda će mi netko zamjeriti što to spominjem, ali neka mi zamjeri. Igračima Nexea čestitam, sve je bilo korektno od prve do zadnje minute, ali dio navijača nije bio u redu - rekao je Goluža nakon susreta.

 
index Instagram400x230 youtube