Logo
Ispiši ovu stranicu

Bivši 'Skaut' trenutačno je najbolji vratar elitnog španjolskog prvenstva

Bivši 'Skaut' trenutačno je najbolji vratar elitnog španjolskog prvenstva

Ante Grbavac, bivši vratar RK Izviđač CO briljira ove godine u Španjolskoj za svoj klub REBI Cuenca te je po broju obrana prvi vratar lige.

Nakon 12 odigranih kola u španjolskom elitnom natjecanju Asobal ligi mladi Grbavac je skupio 129 obrana, a slijede ga Rangel Luan iz Fraikin Granollersa sa 123 obrane, a na trećem mjestu po broju obranjenih šuteva je Javi Diaz, vratar Frigofricos Morraza koji je protivnike uspio zaustaviti 120 puta u dosadašnjem tijeku prvenstva.

Jedan od ključeva dobre sezone koju REBI Cuenca trenutačno ima jest prepoznatljiva obrana koju igraju, a samim time i učinkovitost na golu gdje je Ljubušak neizostavna karika

Cuenca se trenutačno nalazi na trećem mjestu tablice koje vodi u europska natjecanja, a ispred njih nakon 12 odigranih kola nalazi se samo dominantna Barcelona sa svih 12 pobjeda te Granollers za kojim zaostaju 4 boda.

Grbavac je iz rodnog Ljubuškog otišao s titulom prvaka Bosne i Hercegovine, a prije toga branio je i boje mostarskog Zrinjskog kao mladi vratar, piše hercegovina.info.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!