Logo
Ispiši ovu stranicu

Riješeni problemi vezani za početak nove sezone rukometne Premijer lige

Riješeni problemi vezani za početak nove sezone rukometne Premijer lige

Danas je održana nova sjednica Upravnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine, na kojoj su konačno riješeni problemi vezani za početak nove sezone rukometne Premijer lige u Bosni i Hercegovini.

Donesen je niz odluka kojim se rješavanju sporni problemi oko početka nove sezone Premijer lige.

Nova sezona Premijer lige BiH za rukometaše počinje 7.10.2020. godine a van snage je stavljena odluka Upravnog odbora RSBiH od 9.9.2019. godine kojom je definiran način popunjavanja Premijer lige na kraju ove sezone.

Na kraju naredne sezone 2020/2021., Premijer ligu u muškoj konkurenciji napuštaju tri kluba, a u Premijer ligu ulaze dva prvaka iz prvih liga FBiH i jedan iz Republike Srpske.

Naloženo je povjerenicima liga da usklade propozicije natjecanja u roku od 48 sati, te da iste dostave klubovima.

Premijer liga za rukometašice se nastavlja prema ranije utvrđenom rasporedu, a neodigrane utakmice prvog kola Premijer lige za rukometašice odigrat će se u prvom tjednu EHF-a, bez kažnjavanja klubova iz Republike Srpske koji su bojkotirali početak nove sezone.

Rukometni savez Bosne i Hercegovine refundirati će troškove koje su imale ekipe ŽRK Krivaja i HŽRK Grude zbog nedolaska ekipa ŽRK Borac i ŽRK Mira na utakmice prvog kola.

Službene osobe neće snositi sankcije zbog otkazivanja utakmica prvog kola Premijer lige BiH za rukometašice.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 29 Rujan 2020 16:07
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!