Logo
Ispiši ovu stranicu

Krav Maga Hercegovina ponovo otvorila vrata za najmlađe

Krav Maga Hercegovina ponovo otvorila vrata za najmlađe

Krav Maga Hercegovina je ponovo otvorila vrata za najmlađe. Treninzi se održavaju na više lokacija u Hercegovini.

Možete ih potražiti u Mostaru, Čapljini, Ljubuškom, Čitluku ili Širokom Brijegu.

Treninzi u Ljubuškom se održavaju utorkom od 18:30 do 19:30, i četvrtkom od 18:00 do 19:00 na novoj lokaciji, Vukovarska 14 (ulaz do kafica Lanola).

Treninzi se održavaju uz osobitu pažnju na visoke higijenske standarde kao i do sada, te ograničen broj mjesta u grupama.

Zašto treninzi za djecu i tinejdžere

Uz stručno vodstvo Krav Maga instruktora djeca uče kako prepoznati moguće opasne ili konfliktne situacije, koji je najbolji način da ih spriječe, izbjegnu i riješe te ako je potrebno, kako se zaštititi u slučaju fizičkog kontakta. Također grade i jačaju samopouzdanje i kondicijsku spremu te razvijaju motoričke i funkcionalne sposobnosti.

Treninzi za djecu i tinejdžere provode se prema programu Kids & Teens organizacije Krav Maga Global iz Izraela.

Prilagođeni su za djecu od 5 do 15 godina, a provode se u manjim grupama do 15 djece.

Tjelesni razvoj djeteta

Treninzi samoobrane pogoduju pravilnom tjelesnom razvoju djeteta, pomažu pri regulaciji tjelesnih masnoća, jačaju kosti i mišiće, umanjuju rizik pojave dijabetesa ili prekomjerene težine kod djece.

Ona djeca koja su tjelesno aktivna imaju manje problema s nesanicom i bolje se nose sa svakodnevnim tjelesnim i emocionalnim izazovima.

Kroz trening djeca razvijaju fleksibilnost, snagu i izdržljivost, te popravljaju koordinaciju i motorički razvoj koji je često zapostavljen dugim sjedenjem.

Samoobrana i samopouzdanje djeteta

Krav Maga trening uči djecu prepoznati, izbjeći ili spriječiti konflikt koji se može dogoditi s vršnjacima ili pri susretu s odraslom/snažnijom osobom. Kroz trening samoobrane djeca pod vodstvom licenciranih instruktora uče obraniti sebe, ali i druge, te kako kontrolirati svoj stres i strah u opasnoj situaciji.

Tipičan trening za djecu omogućuje razvoj u sveukupnom pogledu života - bilo da se radi o razvoju i vježbanju koncentracije za učenje u školi; disciplini, motoričkom razvoju i kondicijskoj spremi primjerenoj za njihovu dob; o stjecanju navika pomaganja bližnjima i poštivanju starijih ili da je riječ o razvijanju pravovremene reakcije.

Djeca kroz igru i zabavu razvijaju socijalne, mentalne i fizičke sposobnosti, a na taj način učenje prihvaćaju bez opterećenja te su rezultati vidljivi u kratkom roku.

Učini nešto korisno za svoje dijete. Upisi su u tijeku!
Poslijednja izmjena danaSrijeda, 10 Lipanj 2020 17:04
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!