Ljubušanka obara rekorde: U Fitness-centru u Grudama trenira 400 žena

Fitness-centar Anny već gotovo tri godine uspješno skida kilograme Gruđankama, ali i ženama koje dolaze iz okolice Gruda.

Sve je počelo jednom manjom skupinom u malom prostoru da bi na kraju završilo sa čak 400 žena koliko ih trenutno dolazi na treninge, a od sada će treninzi biti lakši u puno većem prostoru koji se nalazi u Grudama, u ulici Hrvatskih branitelja (u bivšem svadbenom salonu “Milenium”).

Prostor je potpuno renoviran te je prilagođen za potrebe Fitness-centra, a uskoro će u sklopu biti otvoren i ugostiteljski objekt.

O uspješnosti ovog centra govori činjenica da su neke žene u kratkom razdoblju izgubile i preko 50 kilograma, a na društvenim se mrežama svakodnevno pojavljuju fotografije koje pokazuju nevjerojatne transformacije nakon treninga u fitness-centru Anny.

Anny je došla na ideju organiziranja i hercegovačke verzije “Života na vagi”, koji je u dvije sezone pohađalo deset žena. Na ženama koje imaju problema s kilogramima bilo je samo prijaviti se na njezinu stranicu na Facebooku, a ona je odlučila ponuditi im tromjesečni besplatni tretman u kojem im je jamčila uspjeh.

Više detalja možete potražiti na Facebook stranici Anny Fitness

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 04 Rujan 2019 17:53
 
index Instagram400x230 youtube