Luka Modrić produžio ugovor sa Real Madridom

Hrvatski nogometaš Luka Modrić (33) još je jedan u nizu igrača sa kojima je produžena suradnja. Iskusni 33-godišnji nogometaš dobio je novi ugovor sa Kraljevima, a ugovor će mu biti produžen za još jednu sezonu. Sve će biti službeno potvrđeno u narednim danima.

Tako će Modrić na Santiago Bernabeu ostati do 2021. godine i potpisom je završio sve priče oko eventualnog odlaska iz ekipe.

Prethodno je Real dogovorio nastavak suradnje sa obrambenim nogometašom Nachom Fernandezom i veznim igračem Tonijem Kroosom i oni ostaju dio kluba u narednim godinama.

Modrić će tako u Realu ostati još dvije godine. U ovom timu je napravio najveće uspjehe u karijeri, a prošle godine je osvojio i nagradu za najboljeg nogometaša svijeta.

Hrvatski reprezentativac je član Kraljeva od 2012. godine. Za Real je nastupio 303 puta, ali se u posljednje vrijeme često povezivao sa odlaskom iz kluba.

Pisalo se kako će karijeru nastaviti u Interu. Od toga na kraju neće biti ništa i Modrića ćemo i dalje gledati u dresu kraljevskog kluba.

Tu će vjerojatno i dalje biti jedan od nositelja igre, iako su za ovo ljeto najavljena velika pojačanja.

 
index Instagram400x230 youtube