Ekipa MNIC ”Futsal” Ljubuški pobjednik turnira ”Sportom zaustavimo poroke zla”

U sportskom objektu ”Balon dvorana” održan je turnir ”Sportom zaustavimo poroke zla” čiji je pobjednik ekipa MNIC ”Futsal” Ljubuški.

U finalnoj utakmici ekipa MNIC ”Futasl” bila je bolja od ekipe SU ”Mahala” rezultatom 5:0 te zasluženo odnijela titulu prvaka.

Titula najboljeg strijelca turnira pripala je Emiru Orahovcu iz ekipe SU ”Mahala” iz Mostara. Najbolji vratar turnira je Ibrahim Ćorić iz SU ”Mahala” Mostar”, dok je najboljim igračem proglašen Irhad Turajlić iz UŠS ”Čapljina”.

U utakmici za treće mjesto sastale su se ekipe ŠMN ”Hercegsport” iz Širokog Brijega i UŠS ”Čapljina”, a bolja je bila ekipa iz Širokog Brijega koja je pobjedila rezultatom 5:1.

Ove godine turnir su organizirali sportsko udruženje ”Trešnjevka” iz Počitelja i udruženje građana ”Ljiljan” koji su htjeli napraviti pozitivnu priču u našem gradu te dokazati mladim ljudima da sportom zaustave poroke zla.

Na turniru je nastupilo šest ekipa: MNIC ”Futsal” Ljubuški, ŠMN ”Hercegsport” Široki Brijeg, AF ”Mostar SG” Mostar, SU ”Mahala” Mostar, SD ”Donja Mahala” Mostar i UŠS ”Ćapljina” Čapljina.

Nakon uručenih pehara i medalja za najbolje natjecatelje turnira upriličeno je zajedničko druženje za sve ekipe i natjecatelje.

 
index Instagram400x230 youtube