Logo
Ispiši ovu stranicu

Karlo Buhač: Od Ljubuškog i Češke do Mladosti i Premijer lige BiH

Karlo Buhač: Od Ljubuškog i Češke do Mladosti i Premijer lige BiH

Karlo Buhač,donedavni "stroj za golove" NK Ljubuški, karijeru nastavlju u Premijer ligi BiH.

Prošle sezone, u jesenskom dijelu, za NK Ljubuški odigrao je 17 službenih utakmica (14 prvenstvenih i 3 Kup BiH) te postigao 21 pogodak te pritom upisao i četiri asistencije. Tom brojkom bio je najefikasniji strijelac kluba Druge lige FBiH - Jug i ukupno četvrti u cijeloj ligi u prvom dijelu sezone. Uslijedila je polusezona u 1. SC Znojmo, klubu koji se natječe u četvrtom rangu češkog nogometa, a sada se vratio na bh. nogometne terene i to u premijerligaša Mladost iz Doboja kod Kaknja, piše Ljubuški IKS Portal.

- Nakon Ljubuškog i nakon odigrane polusezone u Češkoj, ostvarili smo kontakt sa čelnicima Mladosti te sam prepoznao priliku za igranjem u najvišem rangu BiH nogometa tako da svoj nogometni put nastavljam u Premijerligi BiH - potvrdio je Buhač novi angažman za klub u kojem je već upisao prve minute solidno ih iskorištivši.

S dosta riječi hvale, osvrnuo se i na razdoblje igranja za NK Ljubuški, najavivši jednog dana i sigurni povratak na Babovac.

- Nakon mojih tinejdžerskih pokušaja, imao sam, to mogu sada reći, sreću da se nogometno vratim na kartu u Ljubuškom, gdje sam u zaista obiteljskom okruženju i uz kvalitetan rad, dobio ono što svakom mladom igraču treba, a to je mir i prilika za igranjem. Pružili su mi da nakon dugo vremena uživam u nogometu. Želim i da se na ovakav način jos jednom zahvalim svim mojim Ljubušacima i naravno da ću se jednom vratiti u NK Ljubuški jer to će zauvijek ostati moj klub - poručio je Karlo Buhač.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 30 Srpanj 2020 13:17
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!