NBA košarkaš i Ljubušak po majci otkazao vjenčanje

NBA zvijezda Ivica Zubac (23) prije godinu dana zaprosio je djevojku Kristinu Prišč (28) na Bahamima, ali nije ni slutio da će morati odgoditi svadbu zbog pandemije. Ovog ljeta su se Ivica i Kristina trebali vjenčati u Čitluku, ali su sve otkazali.

- Službeno smo odlučili otkazati sve prije nekih desetak dana. Jako puno ljudi bi nam trebalo doći iz Amerike, ali ne bi mogli u ovoj situaciji. I da se sve ovo završi do ljeta, puno njih bi se bojalo putovati - rekla je Kristina za RTL Exkluziv.

Par je skupa proveo vrijeme u karanteni, a Ivica je još više shvatio da su jedno za drugo.

- Ne želiš biti u karanteni s nekim s kim ti nije drago provoditi vrijeme, s kim se ne možeš podnositi tako da... U ovo vrijeme sam skužio koga imam pored sebe i drago mi je da je ona tu - ispričao je Ivica.

U karanteni je Ivica postao majstor za roštilj, ali vrijeme je trošio i na razne serije, slaganje puzzli, igranje igrica...

Prije pola godine par je kupio zajedničku kuću, a Kristina je imala viziju kako da je uredi, no shvatila je da je to prevelik posao pa joj je prijateljica malo pomogla. Ivica i Kristina u vezi su gotovo pet godina.

- Ivica je jako jednostavna, ozbiljna i mirna osoba, dok sam ja totalna suprotnost. Mi smo zapravo toliko različiti u svemu, a s druge strane se baš u toj različitosti nadopunjujemo - ispričala je Kristina prošle godine.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 17 Svi 2020 09:37
 
index Instagram400x230 youtube