Ljubušak po majci: Ivica Zubac će s Leonardom i Georgeom napasti naslov NBA prvaka

Ivica Zubac pristao je potpisati novi četverogodišnji ugovor s Los Angeles Clippersima. Potvrdili su to agenti Zupčevog Excel Sportsa Jeff Schwartz i Mike Lindeman, a prenio ESPN-ov Adrian Wojnarowski koji je dodao da se radi o ugovoru teškom 28 milijuna američkih dolara.

Hrvatski centar tako će postati dio transformiranih Clippersa u rosteru koji će uključivati dva All-Star igrača, Kawhija Leonarda i Paula Georgea.

Podsjećamo, 22-godišnji Zubac u Clipperse je došao u onoj razmjeni koja je iz Lakersa poslala njega i Michaela Beasleyja za Mikea Muscalu što je izazvalo bijes kod navijača Lakersa, a oduševljenje onih Clippersa.

Zubac je odmah pokazao što zna i u prosjeku bilježio 9,4 poena i 7,7 skokova. Imao je i solidnu minutažu tijekom doigravanja Zapadne konferencije, a u Los Angelesu su ovim potezom pokazali da ozbiljno računaju na njega u budućnosti.

Tako je hrvatski centar nakon sezone igranja s LeBronom Jamesom dobio šansu dijeliti svlačionicu s Paulom Georgeom i Kawhijem Leonardom koji će napadati naslov NBA prvaka u sezoni koja slijedi.

Podsjetimo, Zubac je 2016. godine bio 32. izbor drafta, a tada su ga birali Lakersi.

 
index Instagram400x230 youtube