Logo
Ispiši ovu stranicu

Povijesni poraz Barcelone; Bayern - Barcelona 8:2

Povijesni poraz Barcelone; Bayern - Barcelona 8:2

U nevjerojatnoj utakmici nogometaši Bayerna pobijedili su Barcelonu s čak 8:2 i plasirali se u polufinale Lige prvaka.

Bayern je poveo već u četvrtoj minuti golom Thomasa Müllera, na asistenciju Roberta Lewandowskog. Barcelona je došla do izjednačenja samo tri minute poslije nakon što je David Alaba postigao autogol. Nespretno je napucao napadača i lopta je završila iza Manuela Neuera.

Bayern ponovno dolazi u vodstvo 2:1 golom Ivana Perišića u 22. minuti. Hrvatski je reprezentativac primio savršen pas i odlično pucao u donji desni kut. Šest minuta poslije bavarski velikan ima prednost od 3:1, u strijelce se upisao Serge Gnabry. Mogao je Bayern povećati vodstvo u 29. minuti, no udarac Lewandowskog zaustavio je fenomenalnom reakcijom Marc-André ter Stegen.

Još se Barcelona nije oporavila i uslijedio je novi šok. Müller je zabio svoj drugi gol u 31. minuti za vodstvo Bayerna od 4:1. S tim se rezultatom i otišlo na odmor.

U poluvremenu je napravljena samo jedna izmjena i to kod Barcelone. Izašao je Sergi Roberto, a ušao Antoine Griezmann.

Luis Suarez je solo-akciju okrunio golom u 57. minuti i smanjio zaostatak Barcelone na 2:4. Vraća se Bayern na prednost od tri gola nakon što je Joshua Kimmich zabio za 5:2 u 63. minuti.

Perišić je u 67. minuti izašao iz igre, zamijenio ga je Kingsley Coman. Rakitić čeka priliku s klupe.

U samo tri minute Bayern dolazi do nevjerojatne prednosti od 7:2. Najprije se u strijelce upisao Lewandowski u 82. minuti, no gol je potvrđen tek nakon pregleda VAR-om, da bi u 85. minuti gol postigao Philippe Coutinho, Barcelonin igrač na posudbi u Bayernu. U 89. Coutinho postavlja konačnih 8:2.

Poslijednja izmjena danaPetak, 14 Kolovoz 2020 23:56
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!