Damir Vučić: Natjecateljski NK Ljubuški protiv Sarajeva samo može profitirati

Damir Vučić: Natjecateljski NK Ljubuški protiv Sarajeva samo može profitirati Foto: DLM

NK Ljubuški je povratnik na nogometnu mapu Bosne i Hercegovine. Nekadašnja NK Sloga proživljavala je teške trenutke dok nije dotakla samo dno, a iz tog pepela uzdigao se NK Ljubuški, koji se opet natječe u Drugoj ligi Federacije.

Na stadionu Babovac opet se može pogledati dobar nogomet, a igrači Ljubuškog su se u 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine plasirali pobjedom protiv HNK Čapljine koju su demolirali sa 7:0. Nagrada za to je utakmica protiv FK Sarajevo, koje će gostovati u Ljubuškom u šesnaestini finala Kupa.

Trener Ljubušaka Damir Vučić, koji je jedan od najzaslužnijih ljudi što je NK Ljubuški opet tu gdje jeste o protivniku, kojega će u srijedu dočekati na Babovcu ima samo riječi hvale, no ističe kako se on i njegovi momci ne boje renomiranog protivnika:

"NK Ljubuški je kao nagradu za sve napore koje je naš klub napravio u cilju stabilizacije nogometa u Ljubuškom dobio protivnika prvaka i osvajača Kupa BiH FK Sarajevo" - govori trener Vučić za SportSport.ba i nastavlja:  "Priželjkivali smo atraktivnog protivnika i želja nam se ostvarila, a posebice smo zadovoljni što na našem stadionu mozemo ugostiti prvaka BiH. Toliko o tome koliko smo zadovoljni ždrijebom".

"Natjecateljski mi u ovakvoj utakmici samo možemo profitirati. Ne treba trošiti rijeci o kvaliteti Sarajeva ali prije svega mi smo domaćini, i ono što smo natjecateljski dali do sada daje nam za pravo da svoju ambiciju pretočimo u dobru igru. Sarajevo respektiramo ali straha nema, dapače s nestrpljenjem očekujemo srijedu i praznik nogometa u Ljubuškom" - rekao je Damir Vučić za SportSport.ba

Poslijednja izmjena danaPetak, 13 Rujan 2019 17:19
 
index Instagram400x230 youtube