Dominiković: Da nije bilo Martinovića, Vistoropa i Šarca, ne bi bilo ni nas u finalu

Davor Dominiković nakon finalnog dvoboja Svjetskog prvenstva do 21 godine bio je ponosan na sve što je Hrvatska napravila. U finalu su Francuzi bili bolji, ali Hrvatska može biti prezadovoljna ovim nastupom...

Za titulu je trebalo malo više, Francuska je bila bolja 28:23 i Davor Dominiković čestitao je na zasluženo osvojenom trofeju.

"Čestitke Francuzima na zasluženoj pobjedi. Bili su bolji. Imali su nekih problema u skupini, ali su se dizali tijekom turnira kao i obično. Na kraju su doveli Elohima Prandija koji je novi igrač za najbolju momčad svijeta, PSG. To samo potvrđuje koliko su željeli to zlato", istaknuo je Dominiković za stranicu Hrvatskog rukometnog saveza.

Dominiković je redom zahvaljivao igračima i svom stručnom stožeru koji su odrađivali sjajan posao.

"Čestitke naravno i našim dečkima. Bili su sjajni. U svlačionici je bilo i suza jer i oni osjećaju da su mogli i malo bolje. Ali ne želim da bilo tko sada svali krivicu na Ivana Martinovića, Filipa Vistoropa ili Josipa Šarca. Da nije bilo njih i ostalih, ne bi bilo ni nas u finalu. Zahvaljujem još jednom cijelom stožeru koji je tako svesrdno radio ovih 40-tak dana da dođemo do ovog rezultata. Tu su bili trener Dinko Đanković, trener vratara Marko Markiš koji je iz Njemačke sjajno skautirao suparnika i pomagao vratarima. Pa Danijel Brajković, Željko Kercel, Zdravko Mirilović."

 
index Instagram400x230 youtube