David Mandić: Mislimo na Petrinju i okolicu, ginut ćemo za Hrvatsku

Među igračima Hrvatske koji u spoju mladosti i iskustva u ovom sastavu naših Kauboja pretežu na stranu mladosti, na Svjetskom prvenstvu u Egiptu puno će se očekivati od Davida Mandića, koji će prijetiti suparničkim golmanima s lijevog krila.

Dok čeka početak protiv Japana protiv kojeg će Hrvatska početi svoj put u skupini C u prvom krugu natjecanja, 23-godišnje lijevo krilo PPD Zagreba rodom iz Ljubuškog opisalo je s kakvim motivom se čeka ta utakmica, a i sve ostale na ovom natjecanju.

Razgovarajući za Večernji list, Mandić je otkrio da se dok nema treninga i utakmica koje sada počinju hrvatski igrači uglavnom bave druženjem uz kavu i igranjem PlayStationa.

Sve što je pred njima dočekat će s velikom željom da razvesele ljude koji će ih u Hrvatskoj gledati, osobito kraj koji je stradao u potresu i još uvijek živi u strahu jer se tlo nastavlja tresti.

‘U mislima smo s domovinom, igrat ćemo za nju. Mislimo na Petrinju i okolicu, znamo da su i oni mislima uz nas, ginut ćemo za Hrvatsku’, rekao je Mandić u razgovoru za Večernji.

Poslijednja izmjena danaPetak, 15 Siječanj 2021 18:48
 
index Instagram400x230 youtube