Logo
Ispiši ovu stranicu

Sedam tajni koje ti muškarac neće reći

Sedam tajni koje ti muškarac neće reći

Teško je biti muškarac. Jednostavno rečeno. Čvrsto idemo kroz život i trudimo se ispuniti očekivanja koja nam je društvo nametnulo. Logično, osjećamo puno pritiska.

Ne smijemo pogriješiti ili postupiti drugačije od toga kako nalažu pravila za muškarce. Borio sam se da budem muškarac otkad znam za sebe i razumijem koliko nas otkrivanje osjećaja može dovesti u nevolje  Zbog toga imamo tajne. Ali danas ću ti otkriti o kojim se tajnama radi. Nekima.

1. Ne tražimo svemir
Pravila izlazaka i veza u ovom stoljeću su čudna. Puno nas se čini kao da smo alfa muškarci i tražimo savršenstvo, ali to nije tako. Sa svim svojim manama, ti si savršena za mene. Dovoljna si. Govorim ti to u ime većine muškaraca. Predivna si. Kad si sa mnom, ne treba mi svemir. Trebaš mi ti.

2. I mi plačemo
Da, vjeruj nam. Mi plačemo. Ne pred svima jer bi bilo čudno. Plačemo u tušu ili kad se vraćamo s posla u autu. Ružan prekid, neispunjeni snovi, smrt voljene osobe… te stvari nas potresu jednako kao i vas žene.

3. Prijatelji prije djevojaka
To je neko pravilo. Volimo prijatelje. Učinili bismo sve za njih. Važno je da nas pustiš da se družimo. Djevojke dođu i odu, ali prijatelji ostaju. Kad je frend zaručen ili u braku, teško je zadovoljiti obje strane, ali to je tako.

4. Biološki smo uvjetovani da flertamo
Nažalost je to istina. Neću to magično prestati raditi čim se počnem viđati s tobom. Ali obećajem da ću pokušati. Jednostavno smo takvi. Trudit ću se potisnuti nagone. Ovo ti ne dozvoljava da za sve muškarce tvrdiš kako su nevjerni. Vjeruj mi, možda sam flertao s onom djevojkom, ali ako te volim, samo mislim na tebe i ti si mi sve.

5. Gledamo porno filmove
Ovo vjerojatno nije tajna, ali zaslužuješ znati. Nisam ponosan na neke sadržaje koje gledam, neke bi čak i zločeste djevojke smatrale sramotnim.  Ali, što se može. Napaljuje me to što me napaljuje, zar ne?

6. Žudimo za samoćom više nego mislite
Volim te i ti si jedina. Ali također volim i sebe… Ponekad cijenimo da nas pustiš da budemo sami. Idi van s frendicama ili što god želiš. Slušat ću te kad se vratiš. Ali zasad trebam biti sam i popiti malo alkohola kod kuće. Ne brini, dobro sam.

7. Kenjamo
Ovo je najvažnije. Da, kenjamo. I prdimo. I znamo da i vi to radite. Ne razumijemo čemu takva strka oko toga. U redu, tek smo se počeli viđati i odemo u kino. Odjednom moraš na wc. Bilo bi bolje da mi kažeš nego da te pritisak ubije do kraja filma. Zar ne? Što kažeš na to?

Poslijednja izmjena danaUtorak, 30 Lipanj 2020 09:12
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!