LJUBAV JE NA SELU Zaručili se Antonija i Srećko: "Zaprosio me na mjestu gdje smo se prvi put poljubili"

Srećko Ponjavić (34), farmer iz Kanade u jedanaestoj međunarodnoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu', shvatio je kako je Antonija Beščec (29) s otoka Vira uistinu njegova 'zlatna' djevojka.

Htio je, kako kaže, da ostane s njim do kraja pa je kleknuo i izvadio zlatni zaručnički prsten, a Antonija je pristala, pišu 24sata.hr.

- Zaručena sam - ponosno je napisala buduća mladenka.

Opisala je kako ju je Srećko zaručio.

"Nisam ništa znala niti naslutila. Jeli smo voće i čokoladu i Srećko je pošao u garažu i pitao me da mu dođem pomoći. Napravio je isto kao i u epizodi u sceni kad smo kliknuli i kad smo se poljubili u garaži kod BMW-a. Srećko je kleknuo, uzeo moje ruke i rekao: 'Ovdje smo prvi puta kliknuli i ovdje je bio prvi poljubac u Kanadi. Volim te i hoću da mi budeš žena'. Zatim me na engleskom pitao: 'Will you marry me?' Ja sam bila u šoku, nisam to očekivala. Rekla sam 'YES!' i stavio mi je prsten, zagrlio me i poljubio i mi smo zaručeni", ispričala je Antonija za RTL.

Srećko vuče korijene iz Hercegovine i iz Bosne. Njegov djed s očeve strane je rodom iz Teslića u Bosni, a baka Hercegovka iz Šipovače kod Ljubuškog. Otac Danny rođen je u Kanadi, a majka Zora, baš kao i baka s očeve strane, od Bebeka iz Šipovače.

Par je aktivan na društvenim mrežama i, ako je suditi prema fotografijama, u vezi im odlično ide.

b1b24aa1cf75a0352cac.jpeg

Prije nekoliko dana radili su domaće kobasice, kupili novi automobil, dok nije krenula karantena izlazili su u restorane, a Antonija je i po prvi put probala sushi. Rade sve kao i ostali parovi pa stoga i ne čudi da su tu njihovu jednostavnost i simpatičnost prepoznali i njihovi pratitelji koji im od srca čestitaju na zarukama i žele sve najbolje kada uplove u bračnu luku.

Antonija, koja već nekoliko mjeseci živi kod Srećka, za RTL je rekla da njen odabranik mnogo radi, ali uvijek pronađe vremena da ga provedu zajedno. Nerazdvojni su otkako su se upoznali u emisiji.

Nakon snimanja, odlučili su dati šansu svojoj vezi i riješiti najveću prepreku na putu svoje ljubavi - kilometre koji ih razdvajaju. Antonija je spakirala kofere i nakon snimanja otputovala u kanadski Lethbridge, gdje uživa sa svojim farmerom.

Srećko vodi Antoniju na utakmice svog omiljenog kluba američkog nogometa, i u izlaske, a ona u svemu tome uživa tim više jer je Srećko kraj nje, navodi 24sata.hr.

 
index Instagram400x230 youtube