Neugodno iznenađenja za suprugu rukometnog reprezentativca iz Ljubuškog

Nakon što je naišla na lažni Instagram profil sa svojim slikama, Iva Alilović, supruga bivšeg rukometnog reprezentativca Mirka Alilovića, zamolila je svoje pratitelje da prijave osobu koja stoji iza toga.

- Psihići ni na Instagramu ne miruju, što napraviti u ovakvim slučajevima? Za Facebook znam, al kako to ide na Instagramu kada ti netko krade fotografije i napravi lažan profil? - upitala ih je pa je među ostalim zaključila da je cijela situacija tužna i da joj je iskreno žao ljudi koji moraju raditi takve stvari - krasti tuđe fotografije i identitet.

3ca9fccb6d86045ee5af.png

- Prijavila sam, skužila sam kako to ide. Prijavite i vi svi koji možete i želite, bit ću vam zahvalna - zamolila je Alilović.

Inače, nedavno je završila u fokusu medija nakon što je pokazala fotografiju na kojoj nema nimalo šminke te se u njemu osvrnula na prilog koji je bio prikazan u IN Magazinu, a u kojem su tema bile žene rukometaša te su rekli kako Iva uvijek ima kilogram šminke na sebi.

- Na to se moj muž nasmijao i prokomentirao, ako netko hoda bez šminke vječito, osim za izlaske onda si to ti i tako jeste. Napunila sam 37 godina, bora nemam, zašto nemam bora? Ne ne trackam se nikakvim skupim kremicama, a trenutačno koristim kremu za bebe, ali cijeli život pazim na svoje lice i svoju suhu kožu njegujem sa kremom koja mi u tom trenutku odgovara (nivea, vitamin e ulje, la roche, nuxe, reviderm, sada bubchen krema za djecu...).- napisala je Iva.

Ispričala je i kako je u Zagrebu odlazila najboljoj kozmetičarki Ivanki Kosanović, koja ju je uvijek lijepo savjetovala, što i kako raditi kada je njezina koža u pitanju. -Sada u ovim godinama jako sam joj zahvalna na tome, kao i na genetici, majci koju sam uvijek kao mala gledala kako se tracka s kremama i uljima, da bi imala lijepu kozu, što danas i ima, tako da bez njegovanja lica od malena, pa do sada ništa od ovog lica bez ijednog filera, u ovim godinama, ne bi bilo moguće! Zato trackajte se i jedite brokulu, nadodao bi moj Mirko! - poručila je Iva.

 

 

 
index Instagram400x230 youtube