Savjetnik predsjednice Ljubušak Tomislav Madžar ponovno "ljubi" [foto]

Par je, doznajemo od njihovih znanaca, u vezi dvije godine, a na naše pitanje da komentira vezu s Aleksandrom Dojčinović, Madžar je samo rekao: Nemam običaj komentirati privatni život, ali vam mogu reći da sam sretan.

Iako su na poljudskoj nogometnoj utakmici između reprezentacija Hrvatske i Mađarske svi pogledi bili upereni prema travnjaku, mnogima ipak nije promaklo da je na tribinama bio i par za koji se već dugo u kuloarima priča da su zaljubljeni. Riječ je o poznatoj modnoj dizajnerici Aleksandri Dojčinović i doc. dr. Tomislavu Madžaru, uspješnom dugogodišnjem liječniku nogometne i rukometne reprezentacije, liječniku i savjetniku predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović.

Par je, doznali smo od njihovih znanaca, u vezi već dvije godine, a prvotno prijateljstvo vremenom je preraslo u ljubav u kojoj se oboje međusobno podržavaju, ne samo privatno već i na poslovnom putu koji grade. Naime, Aleksandra svoju modnu priču uskoro širi i van granica Hrvatske pa kroz desetak dana, nakon butika u Stuttgartu, otvara butik u samom centru Zuricha, a dr. Madžar, inače poznat kao veliki zagovornik promoviranja Hrvatske kao izvrsne destinacije zdravstvenog turizma, u svojoj poliklinici zapošljava tridesetak stručnjaka iz raznih grana medicine. Nazvali smo ga i pitali za komentar o vezi s dizajnericom, na što nam je on, kroz osmijeh, kazao:

- Nemam običaj komentirati privatni život, ali vam mogu reći da sam sretan - rekao je liječnik kojeg su mnogi zapazili i prošle godine kada je na reviji svoje odabranice jednoj ženi spasio život. Naime, dok su uzvanici uživali na reviji u Atelijeru Meštrović, u restoranu Didov san, koji se nalazi preko puta Atelijera, odvijala se prava drama. Jednoj gošći restorana odjednom je pozlilo, a upravo joj je dr. Madžar spasio život. Kako su mnogi vidjeli da je dr. Madžar otišao na reviju, u trenutku kada je gospođi pozlilo nazvali su ga te je on brzom intervencijom reanimirao ženu dok nije došla Hitna pomoć.

d83efba97bed588eafcb.jpeg

Inače, dr, Madžar prije četiri godine je otvorio i zdravstvenu ustanovu “Vaš pregled” kroz koju je dosad prošlo više od 50.000 zadovoljnih pacijenata iz oblasti: sportske medicine, medicine rada, stomatologije, ginekologije i fizikalne terapije te rehabilitacije.

Uskoro otvara i polikliniku “Life” koja će biti namijenjena strancima koji Hrvatsku vide kao destinaciju u kojoj mogu dobiti izuzetno kvalitetnu, a cijenom povoljnu medicinsku uslugu.
 
4c23a11006be671626b8.jpeg
 
Upravo zbog brojnih dosadašnjih poslovnih projekata ovog para, njihovi prijatelji komentiraju da je ovo dvoje uspješnih ljudi, između ostalog, spojila i činjenica da su perfekcionisti u poslu koji obavljaju te su mu izuzetno posvećeni. Unatoč zgusnutom dnevnom rasporedu, doznajemo kako svaki slobodan trenutak, kojih nije puno, nastoje provesti zajedno. Najsretniji su kada uspiju nekamo otputovati, a kao veliki fanovi nogometa prošle su godine bodrili našu reprezentaciju u Rusiji. Kada su u Zagrebu najčešće ih se može vidjeti u nekom od restorana ili u izlascima na društva događanja te u kinu i kazalištu koje oboje jednako vole.


 
index Instagram400x230 youtube