Ljubuške gore list Srećko u 'Ljubav je na selu'

Emitiranje nove sezone popularne emisije "Ljubav je na selu" počelo je u nedjelju na RTL-u. Posebnost ove sezone u odnosu na prošle je u tome što su farmeri Hrvati iz inozemstva, a među njima i naše gore list 33-godišnji Srećko Ponjavić - Kanađanin treće generacije s bakine i djedove strane po ocu, čije nastupe posebno prate u ljubuškom kraju, iz kojeg i vuče porijeklo.

Srećkov djed je rodom iz Teslića u Bosni, a baka Hercegovka iz Šipovače kod Ljubuškog. Otac Danny rođen je u Kanadi, a majka Zora, baš kao i baka s očeve strane, od Bebeka iz Šipovače, piše Šipovača Portal.

Nakon uzbudljivih prvih spojeva tijekom kojih nije bilo kraja iznenađenjima, pao je i vrući poljubac, a kandidati su malo bolje upoznali farmericu i farmere.

Brzo su djevojke iskazale emocije prema Srećku - od Marijane je dobio sočne poljubce pa je, očito opijen njima, ujutro veselog raspoloženja zapjevao pjesmu Željka Bebeka "Sinoć sam pola kafane popio".

Međutim, poljupci s jednom, prouzročili su suze kod druge kandidatkinje Martine, koja je plakala kada je čula da se njen odabranik na tulumu ljubio s Marijanom.

Farmeri su dobili priliku još jednom razgovarati nasamo sa svim kandidatkinjama, a Srećko je to iskoristio kako bi riješio neugodnu situaciju s Martinom, prenosi RTL.

"Kako se to odvilo?" pitala je znatiželjna 20-godišnjakinja farmera.

"Sjedili smo i Marijana je mene poljubila", rekao je te dodao: "Ali nisam se odupirao. Bilo je dobro. Ali razumijem kako si se zbog toga osjećala", rekao je Srećko te zaključio da Martina nije dovoljno agresivna u pokušajima da ga zavede.

"Je li ti žao za to što je bilo sinoć?" pitala ga je mlada kandidatkinja, a Srećko je rekao da nije, osim što joj je žao što je plakala.

"Ovdje sam zbog sebe i ne mogu sve usrećiti", zaključio je Srećko.

 
index Instagram400x230 youtube