Kaubojke: Samozatajne ljepotice zaziru od svjetla reflektora, a većina njih i od društvenih mreža

U Egiptu je upravo započelo Svjetsko rukometno prvenstvo na kojem će izabranici Line Červara dati sve od sebe da ponovno dođu na tron.

A u tome će im podršku pružiti i samozatajne partnerice koje se, za razliku od žena nogometaša, ne vole previše eksponirati. Zaziru od svjetla reflektora, a većina njih i od društvenih mreža, no kauboji ne mogu odoljeti da se s vremena na vrijeme ne pohvale koliko su ponosni na svoje ljepotice.

Jedan od njih je i Domagoj Duvnjak, koji je svoju suprugu Luciju Žulj upoznao tijekom srednjoškolskih dana u rodnom Đakovu. "Poznajemo se dugo, od početka srednje škole. Prve dvije godine sjedili smo u istoj klupi i mogao sam je upoznati. Oduvijek sam bio zaljubljen u Luciju. Prije nego što smo počeli vezu, bili smo prijatelji i ljubav je došla spontano. Moram priznati da me prvo privukla izgledom, ali i dobrotom i iskrenošću", izjavio je Domagoj u jednom od intervjua. Svoju je dugogodišnju ljubav u tajnosti odveo pred oltar u listopadu 2019. godine, a sedam mjeseci kasnije na svijet je stigao i njihov sinčić Šime. Prije nego što je postala majka, atraktivna brineta zaraznog osmijeha, koja se inače može pohvaliti i diplomom socijalne radnice, Domagoja je pratila na gotovo svakoj utakmici, a zbog ljubavi je napustila Lijepu Našu i novi život započela u njemačkom Kielu, gdje Domagoj već godinama igra za istoimeni klub. Prije više od deset godina planula je ljubav između Manuela Štrleka i defektologinje Ine Galić. Par se upoznao kad je Ina u jedan zagrebački kafić došla po brata Bojana, koji se također bavio rukometom. Četiri godine kasnije obvezali su se na vječnu ljubav na intimnoj ceremoniji na zagrebačkoj Novoj Vesi, a početkom 2015. godine na svijet je stigla i njihova prva kći Zoja. Prošle godine sretna je obitelj postala bogatija i za dječaka, kojem su ponosni roditelji nadjenuli ime Rio.

U dugogodišnjem braku je i vratar Marin Šego, a supruga Ana oduvijek mu je bila velika potpora. - To je ljubav još iz srednje škole. Zanimljivo je da smo u Međugorju živjeli udaljeni jedno od drugoga samo dva kilometra, ali upoznali smo se tek u školi. Često sam se znao družiti s njezinom braćom. Zajedno smo vozili motocikle - kazao je Šego prošle godine u intervjuu za Večernji list. Sa suprugom i troje djece, sinovima Jakovom i Petrom te kćeri Lucijom, Šego živi u Francuskoj, gdje igra za Montpellier. Grad je to, ističe, koji je idealan za obiteljski život, a sviđa mu se i što je rukomet tamo iznimno popularan sport.

Upravo je obitelj najveća podrška i desnom krilu Zlatku Horvatu. Bivši kapetan PPD-a Zagreb sa suprugom Majom, također bivšom rukometašicom, u braku je više od 10 godina, a imaju i troje djece. Sinovi Andrej i Pavle te kći Lara tatini su najglasniji navijači, dok mu je supruga Maja najveća podrška jer se i sama aktivno bavila rukometom. Danas radi kao odgojiteljica u dječjem vrtiću, a od sportske karijere odustala je nakon što je upisala fakultet.

Dugogodišnjim bračnim stažem može se pohvaliti i 35-godišnji Željko Musa. Sa suprugom Sanjom i njihove dvije kćeri, 11-godišnjom Sarom i 9-godišnjom Lucijom, trenutačno živi u njemačkom gradu Magdeburgu. Musa je inače iz Mostara, a njegova odabranica iz zagrebačke Dubrave. O Sanji se malo zna u medijima, a zazire i od društvenih mreža. Prema informacijama dostupnim na njezinu profilu, završila je trgovačku školu, a nakon udaje posvetila se majčinstvu i obiteljskom životu.

O velikoj obitelji oduvijek je maštao i Ivan Čupić, koji je svoje snove i ostvario. Sa suprugom Nerom ima četiri djevojčice Barbaru, Niku, Ivu i Maru. Baš kao i njegovi brojni suigrači iz reprezentacije, i on je svoju suprugu upoznao tijekom srednjoškolskih dana, a sudbonosan susret dogodio se u jednom kafiću u Metkoviću. Ove će godine proslaviti 15 godina braka, a o svom privatnom životu rijetko je govorio u medijima. Ipak, jednom je prilikom progovorio o nesuglasicama sa suprugom i načinu na koji ih rješava. - U bračnim razmiricama uvijek prvi popuštam jer ne volim dugo biti u takvoj situaciji, čak i kad znam da sam u pravu, popustim radi mira u kući - istaknuo je Čupić u jednom od intervjua.

Luka Cindrić ljubavnu sreću pronašao je uz samozatajnu djevojku Laru Stipetić. O Lari se zna tek da dolazi iz Ogulina, baš kao i Luka, a neko vrijeme i sama se bavila rukometom. Nije nastupila na velikom prvenstvu kao i njezin odabranik, no da joj je lopta u ruci dobro stajala, potvrđuje i nagrada za najbolju sportašicu grada Ogulina, koju je dobila 2011. godine. U travnju 2020. godine Luka i Lara dobili su djevojčicu Alisu, a prinovom u obitelji tada se odmah pohvalio novopečeni otac. "Ovakve testove svemir daje samo najjačima. Alisa, dobro nam došla na ovaj divan svijet", napisao je ponosni otac uz fotografiju svoje mezimice.

U mijenjanju pelena uskoro bi se mogao okušati i jedan od najmlađih reprezentativaca, 23-godišnji David Mandić. Rukometaš rodom iz Ljubuškog na svojim se društvenim mrežama ponekad zna pohvaliti predivnom zaručnicom Anom Soldo. - Podrška u svemu - napisao je Mandić u opisu jedne od fotografija na kojoj pozira s atraktivnom i samozatajnom partnericom koja ga često bodri s tribina.

 

 

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 14 Siječanj 2021 14:04
 
index Instagram400x230 youtube