Ornela Vištica će glumiti Kolindu Grabar-Kitarović

Kazalište Kerempuh sprema predstavu 'Predsjednici & Ca', a među njima će jedan od likova biti i bivša hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović.

Nastala je prema tekstu Tarika Filipovića i Ivice Ivaniševića, a među glumačkom postavom je i Ornela Vištica koja će utjeloviti Grabar Kitarović.

Ulogom se na svom Instagramu pohvalila i sama glumica te je objavila fotku s perikom nalik na frizuru kakvu nosi bivša hrvatska predsjednica.

"Kazališne ...lagane pripremice... uskoro u novoj ulozi kao Kolinda, predstava Predsjednici & Ca", napisala je Ornela, a mnogi njezini pratitelji ustvrdili su da joj odlično stoji plava kosa, piše Tportal.hr.

Matija Vujica joj je poručila kako joj super stoji. 'Više na Juliju Roberts bacaš nego na Kolindu', 'Nekako si me ovdje podsjetila na pokojnu Anu Karić', bili su neki od komentara.

Između proba Ornela je kratko rekla kako nastaje ta uloga. 'Još uvijek se za nju spremam i spremat ću se do zadnjeg dana sve do premijere. Pratim sve što postoji, sve video materijale koji su dostupni na internetu. Slušam njezin glas, upijam pokrete i trudim se što vjernije je skinuti. Tu je puno posla, ali jako se veselim toj ulozi i jedva čekam da je pokažem publici', iskrena je glumica.

Inače, Ornelinu alternaciju u ulozi Kolinde imat će Ana Begić Tahiri. U predstavi 'Predsjednici & Ca.' ulogu Josipa Broza Tita dobio je Boris Svrtan, dok će Tarik Filipović glumiti Franju Tuđmana. Ivu Josipovića igrat će Ivan Jončić, a Hrvoje Kečkeš utjelovit će Stipu Mesića.

Poslijednja izmjena danaPetak, 25 Rujan 2020 10:44
 
index Instagram400x230 youtube