Bivša Feminemka o mračnom životnom razdoblju: Iz nepoznatog razloga bila sam žrtva bullyinga

Transformacija Nede Parmać u Terezu Kesoviju oduševila je gledatelje showa "Tvoje lice zvuči poznato", ali i samu Terezu koja je napisala hvalospjeve o Nedinom nastupu.

U intervju koji je pjevačica rodom iz Ploča dala za Slobodnu Dalmaciju rekla je kako su svi natjecatelji ove sezone jako dobri i dodaje kako je Marko Braić dobar performer, da Lu pjeva magično, Lana Mihić je izvrsna u kuhinji i na pozornici, Fabijan Medvešek ju je najviše oduševio talentom pjevačkim i glumačkim...

Nakon što se raspala grupa Femminem Neda je sa sestrom Sanjom svoju ljubav prema glazbi usmjerila u grupu Gelato sisters.

- Mislim da raspad Feminnema nikada neću potpuno preboljeti, ne zbog "osobnog gubitka", nego zbog činjenice da te pjesme u koje smo uložile toliko ljubavi sada više nitko ne izvodi - priznala je Neda.

Neda je u braku s opernim pjevačem Damirom Klačarom s kojim ima kći Adrianu i zahvaljujući kćeri i tražeći grupu pjevanja koja bi njoj bila zanimljiva Neda je odlučila stvoriti grupu pjevanja namijenjenu najmlađima. Pjevačica koja uvijek djeluje dobro raspoloženo kaže kako je imala i mračnih perioda i dosta rano je shvatila da je depresivna.

- Dosta rano sam shvatila da sam depresivna, a sve je počelo u osnovnoj školi. Iz nekog razloga, meni još uvijek nepoznatog, bila sam žrtva verbalnog bulinga. Tada sam shvatila da je pozornica moj "happy place" gdje sam van dosega i gdje zapravo ono što je možda ljudima išlo na živce, i više nego dobrodošlo. Dan danas se uhvatim da se ispričavam ljudima zbog svog karaktera. Moja depresija je i počela kada sam zbog okoline zatomljavala pravu sebe. Budite ono što jeste i izbjegnite depresiju. A što se tiče tjeskoba, paničnih napada, strahova... smijeh je lijek - poručila je u intervju u Slobodnoj.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 09 Ožujak 2020 20:01
 
index Instagram400x230 youtube