Pogledajte kako je Mate Bulić “zapalio” Spaladium Arenu [video]

Istaknuto Pogledajte kako je Mate Bulić “zapalio” Spaladium Arenu [video]

Nakon više od 30 godina uspješne karijere Mate je odlučio svojoj publici upriličiti tri velika koncertna spektakla i to večeras u splitskoj Spaladium Areni, 22. veljače u Gradskom vrtu Osijek, dok će 29. veljače trijumfirati pred zagrebačkom publikom u sportskoj dvorani Dražena Petrovića.

Turneja nosi naziv ‘Ja sam na vas ponosan’ po Matinom posljednjem velikom hitu, no kako Mate ističe i po tome što može biti ponosan na svoju velikobrojnu publiku iz svih krajeva svijeta koja ga svih ovih godina prati i voli.

U Spaladium areni večeras su se okupile sve generacije, sreli smo dječicu od 5 godina do penzionera koji su nam se pohvalili sa dobre ’72. u nogama’, prenosi dalamacijadanas.hr.

Nakon nastupa HKUD ‘Lindžo’, na pozornicu je izašao legendarni Mate Bulić koji je odmah na početku publiku zapalio svojim velikim hitom ‘Domu mom’.

– Dobra večer dragi moji, nije slučajan naziv turneje ‘Ja sam na vas ponosan’. Obećavam puno pjesama i malo priče, uživajte – poručio je pjevač.

Redao je hitove ‘Narodno veselje’, ‘Ostarit ću nikad neću znati’, ‘Neću leći prije zore,… dok mu se na pozornici nije pridružio Tarapana band koji će ga pratiti na pozornici i u preostala dva grada, a s kojim je Mate večeras zapjevao pjesmu ‘Ja sam na te ponosan’ što je ujedno i naziv njegove turneje.

Na pozornici mu se pridružila i klapa Pasika s kojom je izveo ‘Ružu crvenu’ te su se u dvorani upalili i prvi upaljači.

Nastavio je Mate u malo veselijem ritmu te su se na repertoaru našle ‘Daboda se i ti udala’, ‘Ja još uvijek kao momak živim’, ‘Nije čaša kriva što je čaša’,… koji su ga i doveli do današnjeg statusa vodećeg imena domaće glazbene scene.

Kada se Mati na splitsku pozornicu pridružio i Marko Perković Thompson, publika je doslovno bila u deliriju. U glas s publikom otpjevali su Mate i Thompson ‘Pozdravi je ti’, a potom je uslijedila Thomsponova ‘Geni, geni kameni’ koju je publika dočekala velikim pljeskom i još većom vriskom.

Publika traži još i još, a na pozornicu je stigla torta za slavljenika Matu Bulića. Doduše, mati je rođendan idućeg petka ali kolege su mu odlučile večeras prirediti iznenađenje. Cijal dvorana skandirala je njegovo ime, a njemu su malo zasuzile i oči.

– Hvala vam, ne mogu ništa više reći, hvala. Ajmo pjevat – kazao je Mate i zapjevao ‘Gori gora, gori borovina’.

Poslijednja izmjena danaPetak, 21 Veljača 2020 09:06
 
index Instagram400x230 youtube