Petar Grašo 27. prosinca u dvorani Pecara na Širokom Brijegu

Regionalna pop zvijezda i jedan od najuspješnijih autora Petar Grašo održat će 27. prosinca svoj veliki novogodišnji koncert u dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Koncert je na radost velikog broja Grašinih fanova najavila agencija PRimera, koja se nakon tri godine, ponovo vraća na Pecaru sa organizacijom koncerata najvećih glazbenih zvijezda regije.

„Ranijih godina u našoj organizaciji su održani koncerti Olivera Dragojevića na kojemu su gosti bili Stjepan Hauser i klapa Hrvoje, potom Željka Joksimovića, Mate Miše Kovača, a ove godine, s obzirom na njegovu popularnost, Petar Grašo je najlogičniji izbor“, pojasnili su iz agencije PRimera, te najavili kako su prve ulaznice od danas u prodaji.

Tzv. Early bird ulaznice po cijenama 15 KM parter i 20 KM tribine u prodaji su na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i sustavu kupikartu.ba

Grašina karizma, strast i živost čine svaki njegov nastup jedinstvenim iskustvom i nesumnjivo je da će publika U Hercegovini, kojase očekuje iz cijele regije i dijaspore, uživati u brojnim hitovima, među kojima su "Utorak", "Ko nam brani", "Volim i postojim", ali i novijim pjesmama kao to su "Moje zlato", "Ako te pitaju" i brojnim drugim.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 05 Studeni 2019 11:20
 
index Instagram400x230 youtube