Ljubuške "Dream team babe" oduševile u Supertalentu Nove TV [video]

U Supertalentu prikazanom na Novoj TV u nedjelju večer nastupile su Dream team babe iz Ljubuškog.Svojim nastupom su oduševile žiri i publiku koji su bili u deliriju.

U premjernom nastupu otpjevale su posebnu pjesmu pripremljenu za ovu emisiju čime su osigurale prolaz dalje, i to preko zlatnog gumba.

Naime, ove živopisne gospođe iz Ljubuškog na Supertalent došle su predstaviti ono što one najbolje znaju – gangu i bećarac, a specijalno za show osmislile su i prigodnu pjesmu.

“Četiri člana tu žirija, ekipa nam najmilija. Poslušajte, pogledajte, samo gumba ne stiskajte Janko, Maja i Martina i Davore slatki stvore, sve vas puno babe vole!“ otpjevale su i osvojile srca žirija i publike.

U video pogledajte njihov nastup večeras.

"Dream team babe"

Najstarija natjecateljica Supertalenta ima 83 godine, a članica je skupine Dream team Babe.

Oduvijek se, kažu, poznaju, a pjevale su u različitim kulturno – umjetničkim društvima na području svog mjesta, da bi 2012. godine odlučile samostalno nastupati.

Njihove pjesme čine repertoar od starih napjeva Ljubuškog kraja, pjesama koje su njihove bake pjevale njima, ali i pjesama koje je napisala jedna od članica – Nada Lauc.

Nada je u sedam godina postojanja skupine napisala više od 240 pjesama koje su pjevale od Ljubuškog, Bosne i Hercegovine, Hrvatske a nastupale su i u Makedoniji, Švicarskoj, Njemačkoj, Češkoj.

Najviše izvode hercegovačku gangu i bećarac. Njihov energičan nastup, humoristične upadice i napjevi često gledatelje nasmiju do suza.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 06 Listopad 2019 23:22
 
index Instagram400x230 youtube