Čavoglave i Thompson na Rivi [foto&video]

“Za dom spremni”, “Ponosan sam što sam Hrvat”... samo su neki od natpisa koje smo uočili večeras u publici na prepunoj splitskoj Rivi gdje je pjevač Marko Perković Thompson oko 21 sat i 35 otpočeo svoj koncert na oduševljenje Splićana i njihovih gostiju koji su zazivali njegovo ime netom prije nego je izašao na pozornicu.

- Dobra večer i sve vas pozdravljam. Sutrašnji dan ćemo proslaviti jedan od najvećih trenutaka u hrvatskoj povijesti. Zahvaljujem se braniteljima grada Splita i cijeloj županiji. Je li Torcida došla? I njih pozdravljam. Vjerujem da je lijepa večer ispred nas. Idemo slaviti!, rekao je nakon što je otpjevao prvih par pjesama.

Program je počeo na Rivi oko 20:30 završetkom mimohoda vojnih postrojbi. Mladi splitski glumac Pere Eranović objašnjavao je stranim posjetiteljima povijest Oluje i pozvao ih da postanu na “rock heavy metal” koncertu.

"Dragi prijatelji, večeras se moram zahvalit braniteljima ovog grada i županije što smo ovdje došli uoči Oluje. Čestitam još jedan Dan pobjede, ovo je naš dan, veliki dan. Nemojmo nasjedati ni na kakave provokacije. Budimo zajedno kao što smo bili za Oluju!", rekao je Thompson nakon vatrometa i nastavio pjevati “Lijepa li si”. Vatromet je trajao pet minuta.

"Još jednom veliko hvala, doviđenja", pozdravio je razgaljenu publiku koja je oduševljeno klicala. Sa svih se strana pozornice prolomio pljesak, a Thompson i bend zagrlili su se i poklonili okupljenima.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 05 Kolovoz 2019 21:21
 
index Instagram400x230 youtube