Stižu Brzi i žestoki 9 [video]

Najnoviji i navodno predzadnji film u franšizi Brzi i žestoki 9 u originalu se navodi i kao Fast 9: The Fast Saga / F9: The Fast Saga, a krajem 2019. su nam obećali da ćemo prvi pravi trailer dobiti na neobičan način.

Naime, 31. siječnja bit će održan koncert u Miamiju, samo dva dana prije Super Bowla, na kojem će nastupiti Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna i Ludacris i tada će biti premijera trailera. I glumačka ekipa bi također trebala biti tamo!

Režiju novog filma potpisuje Justin Lin, a u glavnim ulogama su veterani franšize Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel i Chris Ludacris Bridges uz Charlize Theron i Helen Mirren, prenosi MojTV.hr. Njima su se pridružili John Cena, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett, Michael Rooker, Cardi B, Francis Ngannou i Ozuna.

Brzi i žestoki 8 poharali su kina u travnju 2017. godine kad su zaradili odlične 1,2 milijarde dolara diljem svijeta (budžet je bio oko 250 milijuna dolara), a prošle gu godine u kinima sasvim solidno prošli Hobbs i Shaw, prvi spin-off franšize, koji je zaradio oko 750 milijuna dolara (budžet je bio 200 milijuna).

Film Brzi i žestoki 9 u kinima očekujemo 22. svibnja.

Poslijednja izmjena danaSubota, 01 Veljača 2020 18:08
 
index Instagram400x230 youtube