Preporuke Knjižnice Ljubuški - Paulo Coelho

Nijedan autor modernog doba nije toliko uzburkao javnost kao Paulo Coelho. Brazilski književnik najpoznatiji po svom djelu „Alkemičar“, prodanom u desecima milijuna, diljem svijeta i prevedenog na šezdesetak jezika.

Sada već kultni „Alkemičar“ vinuo ga je u zvijezde, a slijedili su jednako popularni romani poput „Veronika je odlučila umrijeti“, „Rukopis iz Akre“, „Pobjednik ostaje sam“, „Zahir“, „11 minuta“, „Peta gora", „Hodočašće" i mnogi drugi koji se nalaze na policama Knjižnice Ljubuški.

Coelho je objavio više od trideset knjiga, njegovi se citati šire internetom, tiskani su na uporabnim predmetima, na bočicama s vodom i slično.

Pisac objavljuje zanimljive zapise na svom blogu i uvijek ih rado dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Jedna od objava "Konvencija povrijeđenih zbog ljubavi" izazvala je mnogo pažnje i komentara na društvenim mrežama.

Pomalo šaljivo, pomalo ironično, ali prije svega sa mnogo empatije za sve zaljubljene, slavni pisac počinje svoju konvenciju prihvaćanjem zakona da je "u ljubavi i u ratu sve dozvoljeno".

Zaključak rasprave bila je još jedna Coelhova izjava, "Koga ljubav nije istinski povrijedila ne može reći ni da je živio".

Paulo Coelho je uvijek imao fascinantne izjave gledajući kako na život tako i na ljubav i odnose.
O njegovim knjigama ne treba puno pisati, nego ako već niste svratite u Knjižnicu Ljubuški po neko od njegovih brojnih djela koja se nalaze na našim policama.

 

 

 

ispod_clanka_1.jpg

 

 

 

ispod_clanka_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poslijednja izmjena danaPetak, 03 Srpanj 2020 11:47
 
index Instagram400x230 youtube