Logo
Ispiši ovu stranicu

Prijave na besplatan tečaj engleskog jezika za osnovnoškolce u Knjižnici Ljubuški

Prijave na besplatan tečaj engleskog jezika za osnovnoškolce u Knjižnici Ljubuški

Drugi ciklus besplatnog tečaja engleskog jezika za osnovnoškolce od 1. do 9. razreda, u organizaciji JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, započet će u ponedjeljak 30. ožujka, u 19 sati, u Knjižnici Ljubuški.

Tečaj će voditi prof. Monika Bošnjak i prof. Antonija Bubalo.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti u Knjižnici Ljubuški do 25. ožujka svakim radnim danom od 7 do 19 sati ili pak putem facebook stranice Knjižnica Ljubuški te putem telefona 039/831-829, prenosi iks-portal.info.

Podsjećamo, uvrštavanjem predmeta Engleski jezik u Nastavni plan i program devetogodišnjeg obrazovanja nastala je potreba za blagovremenim pripremanjem učenika za taj predmet.

Cilj tečaja engleskog jezika u Knjižnici Ljubuški je upoznavanje učenika s literarnim tekstovima, običajima i kulturom engleskog govornog područja. Tečaj se temelji na suvremenim metodama nastave – uključujući i projektor te odabirom raznovrsnog materijala, kako bi se učenicima približio engleski jezik kroz obradu bajki, igru, pjesmu, radni materijal prilagođen tom uzrastu te interesima ciljne skupine, a težište je na razvijanju komunikativnih vještina u kojima gramatika preuzima funkciju sredstva za komunikaciju, a ne kao što je po tradicionalnim načelima nastave gramatika predstavljala konačni cilj učenja, u kojoj su se vještine govora, razumijevanja i slušanja zapostavljale“, poručuju organizatori.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!