Adventska izložba slika polaznika tečaja crtanja i slikanja u Knjižnici Ljubuški [foto&video]

Večeras je na trgu dr. Franje Tuđmana, u okviru manifestacije "Advent u Ljubuškom", u organizaciji JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, upriličeno svečano otvaranje adventske izložbe slika polaznika tečaja crtanja i slikanja, pod stručnim rukovodstvom magistrice slikarstva Ivane Pavlović.

Djeca i odrasli - njih 31, inspiriranih predblagdanskim ozračjem i zimskom idilom, brojnim ljubiteljima lijepe umjetnosti, predstavili su svoje radove koji su nastali tijekom protekla dva mjeseca na tečaju crtanja i slikanja koji je održavan u Knjižnici Ljubuški.

Svoj osvrt na izložbeni postav dala je voditeljica tečaja magistrica slikarstva Ivana Pavlović, koja je, među ostalim, istaknula da je veoma zadovoljna radovima te da s nestrpljenjem iščekuje nastavak tečaja na kojemu će se polaznici pripremati za završnu izložbu koja će biti upriličena u veljači povodom obilježavanja Dana grada Ljubuškog.

Moderatorica programa bila je Anamarija Nosić, dok su pak u glazbenom dijelu nastupili Filip Granić i Mateo Čuvalo koji su svečano otvaranje izložbe obogatili skladbom "Bijeli Božić".

Uzgred ističemo da je ovom izložbom JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški okončala tekuću godinu glede organizacije kulturnih aktivnosti, koja je bila obogaćena s brojnim kulturnim manifestacijama, kreativnim radionicama, tečajevima, predstavljanjima knjiga, izložbama, književnim večerima i dr. - s uistinu impozantnom brojkom od 42 kulturna programa. Uzevši u obzir sportske i dr. aktivnosti u organizaciji ustanove, opravdano možemo reći da je tekuća godina bila zaista uspješna te s kvalitetnim i odgovornim radom ista nastavlja i u predstojećoj 2020. godini.

Sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu novu 2020. godinu žele vam djelatnici JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški.

 
index Instagram400x230 youtube