Logo
Ispiši ovu stranicu

Danas počinje tečaj crtanja i slikanja u Knjižnici Ljubuški

Danas počinje tečaj crtanja i slikanja u Knjižnici Ljubuški

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, izuzev redovitih svakodnevnih aktivnosti, u svome nastojanju da oplemeni kulturno-društveni život na području Grada Ljubuškog, upriličavanjem brojnih raznovrsnih kulturnih i sportskih manifestacija, akcija, tečajeva i dr., na kojima nastoji zastupiti sve kategorije društva, nakon uspješno održana dva ciklusa tečaja, organizira iznova besplatan tečaj crtanja i slikanja za članove knjižnice – učenike osnovnih škola od 6. do 9. razreda te odrasle, koji započinje danas s početkom u 18 sati, u prostorijama Knjižnice Ljubuški.

Naime, posrijedi je treći ciklus tromjesečnog besplatnog tečaja crtanja i slikanja, na kojemu će polaznici učiti osnove crtanja i slikanja te proći većinu crtačkih i slikarskih tehnika, od crtanja olovkom, ugljenom, kredama i bojicama, pa do slikanja temperama i akrilom.

Tečaj će voditi magistrica slikarstva Ivana Pavlović. Po okončanju tečaja bit će upriličena izložba radova nastalih na istome. Ujedno, polaznici će svoje radove, na temu Adventa/Došašća, prezentirati svekolikoj ljubuškoj javnosti već u prosincu.

Besplatni tečaj za učenike osnovnih škola od 6. do 9. razreda održavat će se predstojeća tri mjeseca ponedjeljkom i srijedom s početkom u 18 sati, dok će se pak isti za odrasle polaznike upriličavati utorkom s početkom u 18 sati.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 14 Listopad 2019 08:17
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!