Logo
Ispiši ovu stranicu

Postani član čitateljskih klubova Knjižnice Ljubuški

Postani član čitateljskih klubova Knjižnice Ljubuški

Nakon ljetne stanke iznova započinju susreti članova čitateljskih klubova Knjižnice Ljubuški.

Sastanak članova Čitateljskog kluba „Tvrđava“ (odrasli) upriličit će se u ponedjeljak 28. listopada, s početkom u 19 sati, u prostorijama knjižnice, dok će se pak susret članova Čitateljskog kluba „Od korica do korica“ (učenici) upriličiti istoga dana, s početkom u 18 sati.

Ovom prigodom pozivamo sve knjigoljupce da nam se pridruže na mjesečnim, ugodnim i konstruktivnim susretima.

Podsjećamo, cilj - raspraviti o pročitanoj knjizi na neobavezan, ali konstruktivan način i uz to se dobro zabaviti. Različitost mišljenja članova nerijetko dovodi do žustre i zanimljive rasprave, a komentira se sve što se članovima učini zanimljivim tijekom čitanja - stil pisanja, karakterizacija likova, odnosi među likovima, osjećaj koji se javi tijekom čitanja knjige, lijepe misli koje potiču buru naših misli.

Što dobivaš članstvom u čitateljskom klubu: korisno i kvalitetno provedeno slobodno vrijeme, ostvaruješ pravo na kritičko mišljenje, vježbaš argumentirano raspravljati, bogatiš svoj rječnik, imaš priliku pokazati svoju kreativnost, jačaš samopouzdanje, vježbaš biti dio grupe, a to nije isto kao biti sam, upoznaješ nove ljude sličnih interesa, stječeš nove prijatelje, zabavljaš se čitajući i jedva čekaš svaku sljedeću raspravu.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!