Logo
Ispiši ovu stranicu

U Knjižnici Ljubuški upriličena promocija prve knjige mr. sc. Branka Rogića

U Knjižnici Ljubuški upriličena promocija prve knjige mr. sc. Branka Rogića

Večeras je u Knjižnici Ljubuški upriličena promocija knjige „Praktični savjeti u poljoprivredi“ autora mr. sc. Branka Rogića.

Ovom prvom knjigom, poznati ljubuški agronom, želio je stručnim savjetima dati svoj doprinos održivoj poljoprivredi Ljubuškog, ali ujedno i Hercegovine. U knjizi su objedinjeni poljoprivredni praktični savjeti i drugi članci koje je autor u dva navrata prezentirao na tribinama upriličenima u Knjižnici Ljubuški, ali i dugi niz godina objavljivao posredstvom medija.

Ukratko o autoru: Branko Rogić rođen je 19. ožujka 1954. godine u Ljubuškom. Osnovnu i srednju školu završio je u Ljubuškom, a poljoprivredni fakultet u Zagrebu te postdiplomski studij iz oblasti vinogradarstva i vinarstva u Sarajevu, gdje je stekao zvanje magistra znanosti. Osnivač je voćarsko-vinogradarske udruge ŽZH “Maslina”. Autor je brojnih stručnih članaka iz poljoprivredne proizvodnje koji su objavljivani posredstvom brojnih medija, a iste je objedinio u svojoj prvoj knjizi naslovljenoj "Praktični savjeti u poljoprivredi".

Promocija je upriličena u organizaciji JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, primjenjujući preporučene higijenske i epidemiološke mjere, uz strogo ograničen broj sudionika.

Više fotografija s promocije knjige pogledajte na Facebook stranici Knjižnice Ljubuški: https://www.facebook.com/kscljubuski/

Poslijednja izmjena danaUtorak, 17 Studeni 2020 23:07
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!