Rukometna groznica (ne)trese Aliloviće - Iva Alilović: Moj Mirko nije pod stresom...

Iva Alilović (35), supruga bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca Mirka Alilovića (34), rijetko se pojavljuje u javnosti, ali svojim objavama na društvenoj mreži često privuče pozornost.

Atraktivna Zagrepčanka nedavno je objavila šaljiv članak iz slovenskih medija o ženskim grudima koje su muškarcima dobre za suzbijanje stresa.

- Onda moj Mirko nije nikada u stresu, kakve 'joške' kući ima - komentirala je Iva. 

Objavom je nasmijala svoje prijatelje, a za Mirkov komentar ostali su zakinuti, s obzirom da nije aktivan na društvenim mrežama. 

 

Iva i Mirko upoznali su se u Zagrebu, a ona je ostala trudna nakon godinu dana veze. Par se vjenčao u travnju 2011. u zagrebačkoj staroj gradskoj vijećnici, a veliko svadbeno slavlje imali su mjesec dana kasnije u Ljubuškom u Hercegovini. Imaju sinove Matu (5), Ivana (7) i Antu (1).

 

- Volim djecu i obitelji s puno djece. Zaista imam sreću što imam divnog muža, najbolji je tata i suprug. Brižan, pažljiv i potpuno posvećen obitelji - rekla je nedavno Iva. 

 

Početkom siječnja pohvalila se kako je upoznala bogatašicu Tamaru Ecclestone (35) u Dubaiju. 

- S najljepšom sam ženom na planeti. Obožavam ju - napisala je rukometaševa supruga ispod fotografije na kojoj pozira s kćerkom bivšeg šefa Formule 1, Bernieja Ecclestonea (89).

 

Poslijednja izmjena danaUtorak, 21 Siječanj 2020 19:52
 
index Instagram400x230 youtube