Logo
Ispiši ovu stranicu

SKB Mostar do daljnjeg zabranila posjete

SKB Mostar do daljnjeg zabranila posjete

Na Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar do daljnjeg su zabranjeni svi posjeti, obustavljeni su svi redoviti specijalističko-konzultativni pregledi i prijemi kao i hladni operacijski program.

To je jedna od mjera koju je SKB Mostar donio zbog aktualne situacije uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID-19), a postupajući u skladu s naredbama Kriznog stožera ministarstva zdravstva Federacije BiH i Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

SKB Mostar navodi da se neophodni specijalističko-konzultativni pregledi i prijemi obavljaju po procjeni specijalista, a sukladno Odluci Kriznog stožera SKB Mostar za prevenciju i nadzor infekcija uzrokovanih koronavirusom o urgentnim stanjima za koje je neophodan prijam i specijalistička intervencija.

Napominju kako će zakazani specijalističko-konzultativni pregledi i prijemi biti otkazani telefonski uz procjenu zdravstvenog stanja pacijenta.

Iz SKB-a Mostar kažu kako su izvijestili i upoznali sve domove zdravlja HNŽ-a, ZHŽ-a te Županijsku bolnicu "dr. fra Mihovil Sučić" Livno u HBŽ-u o popisu dijagnoza koje predstavljaju hitna stanja kako bi se olakšao rad liječnicima u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, priopćio je u četvrtak Ured za odnose s javnošću SKB-a Mostar.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!