Logo
Ispiši ovu stranicu

U Zagrebu ubijeno šestero ljudi, ubojica počinio samoubojstvo

U Zagrebu ubijeno šestero ljudi, ubojica počinio samoubojstvo

Šest mrtvih tijela zagrebačka policija pronašla je u četvrtak navečer u novozagrebačkom naselju Kajzerica, a prema prvim neslužbenim informacijama za muškarcem koji se povezuje sa zločinom intenzivno se traga.

Policija je potvrdila da je večeras u 21,30 sati zaprimila dojavu od građana o pucnjevima na području Novog Zagreba.

“Na mjestu događaja, u kući u Cimermanovoj ulici pronađeno je šest mrtvih osoba. Sumnja se na ubojstvo vatrenim oružjem”, potvrđeno je Hini u policiji.

Kako doznaje Jutarnji list, ubijena je cijela jedna obitelj, krvavi pir je preživjelo samo 7-mjesečno dijete. Vjeruje se da je motiv ljubomora.

Doznaje se da se za muškarcem koji se dovodi u vezu s ubojstvima intenzivno traga na cijelom zagrebačkom području, a na prometnicama su policijski specijalci s dugim oružjem.

Šesterostruki ubojica počinio samoubojstvo

ZAGREBAČKA policija potvrdila je porukom u 4:10 minuta da je šesterostruki ubojica počinio samoubojstvo.

"Još tijekom očevida policija ga je locirala u Brezovici. Prilikom uhićenja počinio je samoubojstvo", napisali su iz policije.

Podsjetimo, u Novom Zagrebu u kući u Cimermanovoj ulici u naselju Kajzerica, se u četvrtak nešto prije 21:30 dogodilo šesterostruko ubojstvo. Ubijeno je šest osoba. Preživjela je samo sedmomjesečna beba koja nije ozlijeđena, doznalo se od policije. Među ubijenima su dva muškarca, tri žene te desetgodišnje dijete. To je službena informacija od policije, ranije se govorilo o četvero ubijene djece.

Policija je dojavu dobila oko 21:30 sati. Uskoro je velik dio Zagreba bio blokiran, a policajci s dugim cijevima i pancirkama pretraživali su svaki automobil. Oko jedan sat ujutro pojavila se informacija da je ubojica uhvaćen, no to je uskoro na presici demantirala sama policija. Tada je rečeno da se potraga proširila na cijelu zemlju. Na kraju je ubojica počinio samoubojstvo na području Brezovice. Tijekom jutra trebalo bi biti poznato više detalja.

Poslijednja izmjena danaPetak, 02 Kolovoz 2019 07:22
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!