Danas se ZARAĐUJE s najvećim kvotama na planeti! Samo u Meridianu B. Dortmund 2.20!

Danas nije utorak Lige prvaka, ali zato Meridian danas nudi nešto još bolje – NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Sve novoregistrirane igrače, čeka specijalni poklon za BESPLATNU IGRU! 10 KM za sportsku prognozu i brutalnih 300 BESPLATNIH SPINOVA za „najluđu“ zabavu na Meridian Online Kazinu.

Svakako tekma koje se danas ne propušta, okršaj je u  Engleskoj, gdje Manchester City dočekuje Wolves! Ekipa Pepa Gvardiole, definitivno pravi spektakl ove sezone, imaju 12 bodova prednosti ispred drugoplasiranih gradskih suparnika, ali zato niz od čak 20 tekmi sa pobjedom, danas najavljuje ozbiljnu golijadu! Ko se usudi da danas tipuje na 1&5+ ZA KVOTU 5,80?

Tekme koje danas također obećavaju sigurne tipove su mečevi Serie A:

Ipak, najjači okršaj danas se igra u Njemačkoj! NAJVEĆA KVOTA NA PLANETI SAMO U MERIDIANU ZA MEČ: B. Monchengladbach – Bor. Dortmund!

B. Monchengladbach, do četvrtine finala došla je pobjedom od 2:1 protiv ekipa Stuttgart-a, dok su „Milijunaši“ odigrali protiv Paderborn-a brutalnu tekmu. Nakon rezultata od 2:0 u 16. minutu, gosti izjednačuju u 79. i penalom u 97. minutu. Treba napomenuti da je Haalandu VAR poništio gol samo dva minuta ranije, ali ipak u produžetku, samo pet minuta nakon starta, Haaland zabija za prolaz crno – žutih. Obje ekipe, muku muče s ozljedama. Kod „Faramceuta“ danas neće nastupati Jantschke i Lainer, dok su Doucoure i Quizera pod upitnikom. Za „Milijunaši“ standardno, uslijed povrede nema Schmelzer-a i Witsel-a, ali Haaland se ipak nametnuo kao igrač koji može da presudi uvijek i svima! Svakako idealna opcija – DVICA 2.20!

Tipuj u Meridianu, jer tipuješ na NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaUtorak, 02 Ožujak 2021 12:26