Logo
Ispiši ovu stranicu

ŠOKANTNO! Meridian nudi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI! Chelsea 2.40, Leverkusen 2.00!

ŠOKANTNO! Meridian nudi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI! Chelsea 2.40, Leverkusen 2.00!

Zagarantirano najveće kvote na planeti, ovaj vikend su samo u Meridianu.

Nisu samo najveće nego i NAJPROFITABILNIJE! Ono što se obavezno ne propušta ovaj vikend su tekme Premier League i Bundeslige. Pored najvećih kvota, Meridian je spremio „opasne“ poklone.

Ovaj vikend u Meridianu, dobijate specijalni bonus od 10% na sve uplate bankovnim karticama, naravno i 10% na sve uplate kliker i x-bonom i naravno nezaboravna meridian dopuna, koja uvijek i na svakom mjestu donosi 10% bonusa na uplatu. Za kraj slijedi još jedan specijalni poklon, zato obavezno razmotri OVE KVOTE!

Premier League se tipuje na „opasan“ derbi dana: Chelsea – Man. Utd. Od 17.30h na „Stamford Bridge“ stadionu, ekipa stručnjaka T. Tuchela dočekuje ekipu „Ubice dječijeg lica“ – Olegunar Solskjera. „Plavci“ su se sa novim trenerom vratili na pobjednički niz. Na svakoj tekmi imaju pozitivan rezultat i 3 boda, samo na tekmi sa Sauthamptonom su upisali neriješen rezultat ( 1.1 ), ali je to ipak možda bio i taktički plan pred meč sa Atl. Madridom, jer to im je svakako jako bitna pobjeda u gostima od 1:0. Ekipa „Crvenih đavola“ trenutno je drugoplasirana, ali im gradski rival bježi čak 10 bodova, te je zamor u njihovim nogama nakon meča protiv Real Sosijedada, zagarantirana. Odlična je prilika da se danas upiše KEC na tiket – 2.40!

Ozbiljno najveće kvote na planeti danas su u Bundesligi. Union Berlin dočekuje Hoffenheim, Augsburg ide u goste Mainz-u, ali „najopasnija“ tekma dana je: B. Leverkusen – Freiburg. Od 18h na „BayArena“ stadionu danas se definitivno tipuje na KEC – 2.00! „Farmaceuti“ su trenutno ispod linije na tabeli koja ih vode u Ligu prvaka naredne sezone, tako da su 3 boda praktično neophodna. Freiburg u prethodna 3 meča u gostima ima 3 kiksa, tako da se ova prilika za tipovanje na domaćina, obavezno mora iskoristiti.

I naravno, obavezno iskoristite POKLON ZA BESPLATNO KLAĐENJE, jer ukoliko nemate registriran nalog na web stranici meridianbet.ba, sad je idealna prilika da to uradite. 10 KM dobijate za sportsko tipovanje + 100 BESPLATNIH SPINOVA za najbolju zabavu na poluvremenu na Meridian Online Kazinu.

Svoj poklon iskoristi za ove tekme, jer „mirišu na keš“:

Meridian – mjesto najvećih kvota na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 28 Veljača 2021 12:09
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!