Logo
Ispiši ovu stranicu

Nova važna obavijest iz Doma zdravlja Ljubuški

Nova važna obavijest iz Doma zdravlja Ljubuški

Poštovani korisnici usluga Doma zdravlja Ljubuški,

prateći naredbe Kriznih stožera Ministarstva zdravstva FBiH i ŽZH koje su vezane za pandemiju novog corona virusa, još jednom Vas molimo da se u Dom zdravlja Ljubuški dolazi samo u hitnim situacijama uz prethodni telefonski dogovor s nadležnim liječnikom.

U DOM ZDRAVLJA LJUBUŠKI ĆE SE FIZIČKI MOĆI UĆI SAMO UZ PRETHODNO JAVLJANJE MED. OSOBLJU, KOJE ĆE BITI NA GLAVNOM ULAZU U NAŠU USTANOVU, A KOJE ĆE KRATKIM UPITIMA PROCIJENITI VAŠE ZDRAVSTVENO STANJE (PREDTRIJAŽA).

OSTALI ULAZI U GLAVNU ZGRADU DZ LJUBUŠKI ĆE BITI PRIVREMENO ZATVORENI, A ULAZAK NA ODJELE KOJI IMAJU POSEBNE ULAZE ĆE SE OBAVLJATI UZ PRETHODNO JAVLJANJE NA PUNKTU ZA PREDTRIJAŽU NA GLAVNOM ULAZU.

Preporučuje se i dalje da većinu savjeta tražite telefonskim putem.

Isto tako, sve one koji su boravili u zaraženim područjima ili sve Vas koji znate da je netko boravio u zaraženom području, a nije stavljen pod zdravstveni nadzor, molimo da se jave u našu ustanovu na broj 039/831-514 ili na broj 124, kako bi se poduzele potrebne epidemiološke mjere.

Molimo za razumijevanje i odgovorno ponašanje u ovakvim situacijama, kako bi zadržali trenutnu dobru epidemiološku situaciju na našim prostorima.

predtrijaza-tile.jpg

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!