Pub kviz u Ljubuškom: Pobjedu odnijela ekipa "Udruženi kvizaški pothvat"

Sinoć je u Gradskoj kavani u sklopu hotela Bigeste u Ljubuškom održan sedmi Pub kviz u organizaciji kvizaške skupine Helter Skelter Ljubuški.

I ovaj put na poziv organizatora pristigle su najjače ekipe zapadne Hercegovine i južne Dalmacije, kao i Dalmatinske Zagore.

Za nagradni fond od tri nagrade borilo se respektabilnih 11 ekipa.

Borba za prve pozicije bila je jako napeta do samog kraja.

Ljubuško-grudska ekipa „Jedva se okupili“ koja je u zadnji trenutak kao pojačanje uzela Imoćanina Smiljana Zekeriju, poznatog kvizaša kojeg često viđamo na HRT-ovom kvizu „Potjera“ ušla je u zadnji krug s četiri boda prednosti i već su se nadali prvom mjestu, ali su popustili u zadnjem krugu, te su na kraju završili u pripetavanju za drugo mjesto, hladan tuš su im priredili dečki iz „Udruženog kvizaškog pothvata“ koji su briljantno odigrali zadnji krug i odnijeli im pobjedu ispred nosa.

Inače, ekipa „Udruženi kvizaški pothvat“ je u hercegovačkim kvizaškim krugovima poznata kao bivši „Stupor Mundi“, ali su nakon odlaska njihovog ponajboljeg člana Marka Vasilja u Njemačku, odlučili promijeniti ime. Uzgred, svi kvizaši ovim putem šalju pozdrave legendarnom kvizašu Marku Vailju.

Zanimljivo, „Jedva se okupili“ su na kraju izgubili i u pripetavanju za drugo mjesto, koje je osvojila širokobriješka ekipa „Nuder“ predvođena Kristijanom Lasićem.

„Naši dojmovi su jako dobri, ovaj kviz je konstantno na jednoj visokoj razini, jako su dobra pitanja, super su sastavljači. Svaka pohvala organizatoru“, rekao je Gojko Prusina iz pobjedničke ekipe „Udruženi kvizaški poduhvat“.

Organizatori novo druženje najavljuju 29. veljače, na istom mjestu u isto vrijeme.

Do tada "Take it Queezy".

 
index Instagram400x230 youtube