Logo
Ispiši ovu stranicu

U Republic baru u Ljubuškom održat će se donatorski kviz

U Republic baru u Ljubuškom  održat će se donatorski kviz

U ponedjeljak 16. prosinca s početkom u 20:15 u Republic baru u Ljubuškom, održat će se donatorski kviz u kojem će se prikupljati sredstva za djecu u Majčinu selu.

Autor i voditelj ovoga kviza je mladi čapljinski kvizaš Dominik Udženija kojemu organiziranje humanitarnih kvizova nije stran pojam. ''Već sam organizirao jedan donatorski kviz početkom ove godine za Majčino selo, kao i tri donatorska kviza u Zagrebu za djecu oboljelu od malignih oboljenja. Očekujem i ovaj put veliki odaziv kao i do sada s nadom i ciljem da ćemo obradovati tu djecu barem u ovo božićno vrijeme'',izjavio je Udženija.

Koncept kviza : 10 vizualnih pitanja, 5 pitanja u kojima je potrebno odgovoriti sa ''Točno/Netočno'', 15ABC pitanja i 20 otvorenih pitanja. Sva sredstva koja budu skupljena na kvizu će do 22.12. biti predana u Majčino selo u vidu materijalnih dobara.

Udženija dodaje kako sigurno neće stati spajati organiziranje kviza i pomaganje onima kojima je to potrebno. ''Ako imate ponekada priliku pomoći na ovaj ili onaj način,onda Vam je samo potrebno malo dobre volje i želja. Sigurno da ću nastaviti i u budućnosti organizirati slične događaje i nadam se velikom odazivu jer Vaše malo nekome znači puno.''

Prijave za kviz u facebook inbox osobe Dominik Udzenija sa naznakom ''Donatorski pub kviz''. Ekipa:2-5 članova. I da ponovimo, 16.12.; 20:15; Republic bar Ljubuški.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!