Logo
Ispiši ovu stranicu

Zamjena rasvjetnih tijela na javnoj rasvjeti na urbanom području grada Ljubuški

Zamjena rasvjetnih tijela na javnoj rasvjeti na urbanom području grada Ljubuški

Grad Ljubuški, Služba za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove obavještava sveukupnu javnost da se u utorak, 15. listopada 2019. godine (u vremenskom periodu od 07-16h) u najvnoj rasvjeti na urbanom području grada Ljubuški.

Predmetni radovi se planiraju izvoditi do 31.listopada 2019. godine, uz produženje u slučaju nepredviđenih situacija (vremeneske neprilike), po fazama izvođenja predmetnih radova, te će sukladno potrebama na pripremi i zamjeni rasvjetnih tijela dolaziti do izmjene režima prometa u navedenom vremenskom periodu.

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskim mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa.

Molimo sve građane i sudionike u prometu da se prilagode predmetnim radovima, da vlasnici vozila uklone svoja vozila sa parking mjesta koja se nalaze u zoni planiranih radova, (zona uz rasvjetne stupove), radi slobodne predmetne zamjene, uz razumijevanje i strpljenje, te da se u navedenom vremenskom intervalu pokušaju prilagoditi na navedenu situaciju do okončanja predmetnih radova.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!