Logo
Ispiši ovu stranicu

Na humanitarnom malonogometnom turniru “4 Kafića” prikupljeno 50.190,00 KM

Na humanitarnom malonogometnom turniru “4 Kafića” prikupljeno 50.190,00 KM
Nevjerojatan iznos od 50.190,00 KM prikupljen je na humanitarnom malonogometnom turniru „4 Kafića“, koji je održan 23. prosinca u Ljubuškom.

 „Bravo Ljubuški!

“Naša zajednica se sjedinila na humanitarnom nogometnom turniru 4 Kafića Ljubuški 2023. iznenađujućih 50,190 KM!“, objavili su, na facebook stranici, organizatori humanitarnog malonogometnog turnira „4 Kafića“, Udruga za razvoj sporta Ljubuški, pod vodstvom Luke Hercega, Martina Ivankovića, Ivana Zlopaše i Marka Vučića.

„Hvala svima koji su svojim srcem i velikodušnošću doprinijeli ovoj nevjerojatnoj inicijativi za pomoć onima kojima je to najpotrebnije, jer #OniNasTrebaju!“, dodaje se u objavi.

„Ovo nije mala stvar i dokaz da nismo “zakržljali” u nadi i volji da pomognemo onima kojima treba! Iz godine u godinu se nadamo da ćemo raditi još veću priču jer ovo je tek početak!

HVALA VAM!“, pišu organizatori i zahvaljuju svima koji su pomogli.

Sredstva prikupljena na turniru idu za:

-Rehabilitacijski centar za djecu s poteškoćama u razvoju Ljubuški

-Udrugu roditelja djece s poteškoćama u razvoju “Duga”

– Obiteljima u potrebi na području grada Ljubuskog

Podsjećamo, u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom održan je prvi humanitarni turnir pod nazivom “4 Kafića”. Ovo sportsko događanje okupilo je četiri ugostiteljska objekta – Amforu, Bel Ami, Hotel Hum i Sirius, s plemenitim ciljem prikupljanja sredstava za humanitarne svrhe. Grad Ljubuški s ponosom se istaknuo kao glavni pokrovitelj turnira, uz franjevački samostan i župni ured na Humcu, koji su pružili svoju punu podršku ovom hvale vrijednom događaju. Prikupljena sredstva od turnira bit će donirana u humanitarne svrhe, Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama Duga i Rehabilitacijskom Centru za osobe s teškoćama u razvoju iz Ljubuškog, kao i lokalnim obiteljima koje su u potrebi.

Turnir je privukao izniman broj igrača kako iz Hrvatske, tako i iz Bosne i Hercegovine – među kojima su i aktualni i bivši sportaši, s istim ciljem – podržati humanitarnu svrhu ovog događaja i ispuniti ljubušku sportsku dvoranu entuzijazmom i izvrsnim sportskim vještinama.

Organizatori ovog spektakla su Udruga za razvoj sporta Ljubuški, pod vodstvom Luke Hercega, Martina Ivankovića, Ivana Zlopaše i Marka Vučića.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!