Logo
Ispiši ovu stranicu

Nova organizacija rada na Odjelu pedijatrije Doma zdravlja Ljubuški

Nova organizacija rada na Odjelu pedijatrije Doma zdravlja Ljubuški
Iz Doma zdravlja Ljubuški su najavili novu organizaciju rada na Odjelu pedijatrije.
 
Nakon dogovora s liječnicima pedijatrima na Odjelu, a sve u cilju poboljšanja dostupnosti zdravstvene skrbi najmanjim i najugroženijim članovima naše zajednice, želimo Vas informirati da će Odjel pedijatrije Doma zdravlja Ljubuški od 9. rujna 2019. godine (ponedjeljak) početi s novom organizacijom rada, navodi se na službenoj stranici Doma zdravlja Ljubuški. 
 
Naime, jedan liječnik - pedijatar će raditi prvu smjenu i obavljati preglede bolesne djece, kao što je to bilo do sada. Drugi pedijatar će dolaziti na Odjel u 10.30h, po dolasku će raditi u savjetovalištu preglede zdrave djece, preglede za cijepljenje, a nakon toga će nastaviti s redovim radom i pregledima bolesne djece do 18h.
 
Na ovaj način smo, svima onima koji nisu bili u mogućnoti dovesti dijete na pregled pedijatra u prvoj smjeni, uslugu pregleda pedijatra ponudili i u popodnevnim satima. 
 
Da bi izbjegli nesporazume oko nove organizacije rada na Odjelu pedijatrije, želimo Vas informirati o još nekoliko stvari:
 
- Ovakva organizacija rada će biti moguća samo kad rade oba liječnika pedijatra u Domu zdravlja Ljubuški. Kada je jedan liječnik pedijatar odsutan (godišnji odmor, bolovanje, stučni seminari i sl.) Odjel pedijatrije će raditi u prvoj smjeni, kao do sada. O svim promjenama će korisnici naših usluga, na vrijeme, biti informirani preko naše nove web stranice i linka na društvenim mrežama. 
 
- U tijeku ovog tjedna će biti napravljen novi raspored rada lječnika pedijatara, koji će isto tako biti objavljen na našoj web stranici, a vrijediti će dosadašnja praksa da dr. Ivana Vukšić radi preglede u savjetovalištu na parne datume, a dr. Mediha Jakić radi u savjetovalištu na neparne datume. Samim tim, će doktorica koja radi taj dan u savjetovalištu, ostati raditi na Odjelu do 18h, što će biti evidentirano na rasporedu rada. 
 
- Isto tako, dogovoreno je s liječnicama, da se ponedjeljkom, neće raditi cijepljenje djece, jer je tim danom veliki pritisak djece koja su bila bolesna tijekom vikenda, pa će se na Odjelu stvarati velike gužve. 
 
- Na kraju, da bi izbjegli gužve i duga čekanja na preglede pedijatra, sve roditelje naših mališana još jednom molimo da koriste telefonsko naručivanje za preglede pedijatra, preglede za cijepljenje, izdavanje uputnica, propisivanje redovne terapije i druge usluge koje se pružaju na Odjelu. Broj Odjela pedijatrije je: 039/831-580.
 
Uz dostupnost laboratorijske i radiološke dijagnostike u drugoj smjeni u Domu zdravlja Ljubuški, iskreno se nadamo da ćemo i na ovaj način dodatno unaprijediti i poboljšati razinu zdravstvene usluge našoj djeci na zadovoljstvo svih nas, stoji u obavijesti koju potpisuje Uprava Doma zdravlja Ljubuški.
 
Poslijednja izmjena danaUtorak, 03 Rujan 2019 12:18
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!