Inicijativa "Odmori u BiH" u Ljubuškom

U sklopu Inicijative “Odmori u Bosni i Hercegovini”, koja je zamišljena kao pomoć turističkom sektoru u vrijeme pandemije, skupina gostiju posjetila je Ljubuški.

Posjetili smo tvornicu eteričnih ulja Roing i saznali više o procesu izrade kvalitetnih ekoloških proizvoda od biljaka koje su dio autentične hercegovačke flore, nakon čega smo obišli najveći maslinik u Hercegovini, gdje nas je dočekala ljubazna obitelj Mikulić. Gradonačelnik Ljubuškog Vedran Markotić i predsjednik Turističkog klastera Hercegovina Stjepan Primorac ugostili su nas na ručku u prelijepom ambijentu Prirodni vodeni park "Koćuša" gdje smo imali priliku saznati više o dosadašnjem radu i planovima za turistički razvoj ove regije. Ukoliko i vi želite uživati na ovom lokalitetu izaberite ponudu Adria Centar Koćuša koja vam je dostupna na https://bit.ly/2F3EBoh“, poručili su iz ove Inicijative.

Podsjetimo, u sklopu Incijative “Odmori u Bosni i Hercegovini” izrađena je i moderna web platforma kreirana sa ciljem povezivanja i zajedničkog djelovanja turističkih biznisa na području BiH, prezentacije i prodaje usluga i proizvoda bh. turističkih subjekata, te promocije turističkih potencijala Bosne i Hercegovine, a među ljepotama naše zemlje promoviraju se i ljepote Ljubuškog.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 07 Listopad 2020 12:17
 
index Instagram400x230 youtube