Nevjerojatna priča na EP: (Ne)plaćaju porez u "državi", a odveli Hrvatsku u polufinale!

Srpski Telegraf napisao je kako je Šego magičnom obranom uveo Hrvatsku u polufinale, dok je Kurir hrvatsku pobjedu nazvao ludom. Portal 'Alo' nije pokazao pretjerane emocije s naslovom.

Hrvatska je svladala Njemačku u bečkoj drami 25-24 i time se plasirala u polufinale.

Nijemci nisu mogli vjerovati, a samim time ni tamošnji mediji. 'Njemački san vjerojatno uništen', 'Nepotrebno', 'Giganti izgubili u trileru', samo su neki od komentara tamošnjih medija, a pod efektom šoka bili su i regionalni mediji.

Avaz iz Bosne i Hercegovine lako je zaključio kome pripadaju zasluge za dramatičnu pobjedu s naslovom 'Hercegovci odveli Hrvatsku u polufinale'.

Srpski Telegraf napisao je kako je Šego magičnom obranom uveo Hrvatsku u polufinale, dok je Kurir hrvatsku pobjedu nazvao ludom. Portal 'Alo' nije pokazao pretjerane emocije s naslovom 'Hrvatska se plasirala u polufinale Europskog prvenstva', a Mondo je napisao kako je bečka drama pripala - Hrvatima, dok 'panceri' idu kući...

Hrvatsku sad čekaju još dva okršaja u skupnoj fazi, s Češkom i Španjolskom, a potom dolazi polufinale u kojemu mogu igrati s čak četiri različita protivnika...

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 19 Siječanj 2020 16:42