Logo
Ispiši ovu stranicu

Komšić je politički kriminalac u službi stvaranja jedinstvene bh. nacije [Kolega Krešić pojasnio]

Komšić je politički kriminalac u službi stvaranja jedinstvene bh. nacije [Kolega Krešić pojasnio]

Novinar Večernjeg lista Zoran Krešić za Hrvatski Medijski Servis je komentirao istup drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, Željka Komšića, koji je kazao da je predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović nedavnim posjetom Mostaru, Bugojnu i Vitezu unijela destabilizaciju u BiH.

Krešić kaže da je Komšić, kojega naziva karikaturalnim šibicarom i političkim kriminalcem, uz projekt koji stoji iza njega, ključni problem u BiH, dok je upravo predsjednica RH upozoravala kako one koji potiču nestabilnost, izazivaju međunacionalne krize treba zaustaviti i reći im dosta.

Krešić je, slikovito se izražavajući, Željka Komšića usporedio s lopovom koji se, nakon što ga policija uhiti, izvlači da se slučajno zatekao na mjestu zločina.

“Kada policija uhiti lopova koji je imao pomagače, onda se on obično izvlači s izgovorom kako se tu slučajno zatekao, da ga je policija nezakonito privela, da su prekoračili zakon … a članovi kriminalne skupine pokušavaju prikriti sve tragove. Čak posve pri tome nastoje ignorirati činjenicu da su počinili bilo što loše ne pokušavajući dati bilo kakav odgovor za zločin kojega su počinili. Na identičan način se postavlja Sejdo Komšić, prvi, a ne drugi bošnjački član BiH Predsjedništva, jer je ipak osvojio veći broj glasova od Šefika Džaferovića na zadnjim izborima od tih birača. Taj karikaturalni šibicar posve ignorira činjenicu da su on i projekt koji iza njega stoji ključni problem Bosne i Hercegovine”, rekao je Krešić.

U maniri kriminalca prebacuje lopticu

Novinar Večernjeg lista kaže da se Željko (Sejdo) Komšić, u maniri kriminalca odgovornost prebacuje na “policiju” i lopticu prebacuje na predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović.

“I naravno, kao i kriminalcu koji se izvlači na policiju, tako i Sejdo Komšić (pandan bivšem kosovskom lideru iz Jugoslavije Sejdi Bajramoviću, kojega je nametnuo Slobodan Milošević) upozorava na ‘Kolindu’ kako pak hrvatsku predsjednicu ‘portretiraju’ njegovi medijski glasnogovornici”, ističe Krešić.

Podsjećamo, Željko Komšić, koji je bošnjačkim glasovima Hrvatima nametnuti član Predsjedništva, kazao je kako smo svjedoci aktivnostima dužnosnika iz RH za ostvarivanje njihovih političkih interesa unutar Bosne i Hercegovine. “Time se unosi nemir i proizvodi određena destabilizacija u mojoj zemlji, što nije dobro, niti doprinosi razvijanju željenih međusobnih dobrosusjedskih odnosa”, rekao je Komšić komentirajući posjetu predsjednice RH Mostaru, Bugojnu i Vitezu.

Provodi projekt jedinstvene nacije

Sugovornik HMS-a drži da je problem s Komšićem puno dublji od toga što neutemeljeno optužuje predsjednicu Hrvatske jer, kako kaže Krešić, Komšić je politički kriminalac u službi stvaranja jedinstvene nacije u BiH te institucionalne dominacije većinskog naroda.

“A u suštini u BiH je problem u političkom kriminalcu čiji je zločin puno veći. Ustvari on zloporabeći volju Hrvata provodi projekt jedinstvene nacije i dominacije najbrojnijeg naroda što je bio jedan od uzroka posljednjeg rata. I gotovo da sliči onima koji su u Skupštini BiH 1991. prijetili kako će nestati jednoga naroda ako počne rat. Ovoga puta, što je apsurdno, Komšić vodi rat protiv naroda kojemu navodno pripada”, rekao je Krešić naglasivši upravo Grabar-Kitarović upozorava na one koji potiču na nestabilnost.

-Upravo je upozoravala predsjednica Republike Hrvatske upozoravala kako one koji potiču nestabilnost, izazivaju međunacionalne krize treba zaustaviti i reći im Dosta, Kao što se Miloševiću i njegovoj politici poručilo ‘Dosta’ 90-ih prošlog stoljeća, istaknuo je Krešić.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!