Mediji u RH: Medijskom blokadom pokušavaju smanjiti važnost događaja u Međugorju

Saborski zastupnik stranke Hrast i kandidat na listi Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović komentirao je medijsku blokadu Međugorja. Komentar prenosimo u cijelosti:

Nek’ se zna

U Međugorju se proteklih dana okupilo na desetke tisuća mladih iz čitavog svijeta, među kojima naravno i tisuće Hrvata, a radi se o već tradicionalnom događaju Mladifest, koji se održava već 30 puta. Zanimljivo je kako će hrvatski mediji i te kako obratiti pažnju na okupljanje par jugonostalgičara u Srbu ili nekoliko „liberalnih“ aktivistica koje će nekakvim performansom ukazati na tobožnji problem u društvu ali kada treba popratiti događaj na koje mu se okupi desetke tisuća mladih iz čitavog svijeta, onda nastupi šutnja i ignoriranje.

Je li razlog za ovakvo ponašanje to što se radi o Međugorju, koje je simbol ne samo za katoličke vjernike čitavog svijeta nego i mjesto posebne važnosti za hrvatski narod?
Metode su zapravo iste kao i u komunizmu, kada vlast nije mogla spriječiti narod u vjerovanju i odanosti crkvi onda je pokušala medijskom blokadom smanjiti važnost događaja, međutim kao što su se prevarili 80-ih i ovaj put će!!!

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 07 Kolovoz 2019 21:03