Čisto-pravaška i braniteljska stranka zajedno na izbore, pokrenuta 'Platforma saveza s narodom'

Hrvatska čista stranka prava (HČSP) i Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske (BDSH) izaći će u srpnju 2020. godine zajedno na Parlamentarne izbore.

To stoji u priopćenju HČSP i BDSH u kojem se još navodi kako su te dvije stranke inicijatori “Platforme saveza s narodom” u koju su, kao su naveli, dobro došle sve uistinu pravaške i domoljubne stranke kao i udruge, inicijative, pokreti i pojedinci kojima je Hrvatska u srcu, a Hrvatski nacionalni interesi ispred stranačkih i osobnih, prenosi Fenix magazin.

– Ovim u početku odmah želimo otkloniti mitove o razbijanju “desnice”, rasipanju glasova itd. Naše dvije stranke su dosljedne i principijelne te nikako ne želi sudjelovati u “domoljubnim pokretima” čija društva su šarolika te se kose našoj ideji i temeljnim načelima. To se odnosi i na sve novonastale stranke koje su oformili ili vode sadašnji ili dojučerašnji HDZ-ovci ili ljudi koji su na njihovim listama ušli u Sabor RH te se kroz razno razne trgovine i nemoralne ponude žele održati u njima - naveli su u priopćenju HČSP-a i BDSH-a.

 

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 25 Svi 2020 13:57
 
index Instagram400x230 youtube